Viceprimarul UDMR din Miercurea Ciuc declarat incompatibil de ANI

February 20, 2014 •UDMR •Views: 1481

Antal Attila (FOTO: mvsz.hu)

Antal Attila (FOTO: mvsz.hu)

Potrivit unui comunicat de presă dat azi publicității de Agenția Națională de Integritate (ANI), viceprimarul municipiului Miercurea Ciuc, Antal Attila (UDMR), s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 20 iunie 2008 – 13 decembrie 2013, întrucât a deținut, simultan, atât funcția de Viceprimar al Municipiului Miercurea Ciuc, cât și funcția de administrator al S.C. PSIHOCONSULT S.R.L.

„Fapta persoanei cu privire la care s-a constatat […] încălcarea obligaţiilor legale privind […] starea de incompatibilitate constituie abatere disciplinară şi se sancţionează potrivit reglementării aplicabile demnităţii, funcţiei sau activităţii respective […]”.

„Persoana […] față de care s-a constatat […] starea de incompatibilitate este decăzută din dreptul de a mai exercita o funcție sau o demnitate publică  […]  pe o perioadă de 3 ani de la data eliberării, destituirii din funcția ori demnitatea publică respectivă sau a încetării de drept a mandatului. Dacă persoana a ocupat o funcție eligibilă, nu mai poate ocupa aceeași funcție pe o perioadă de 3 ani de la încetarea mandatului”.

Vezi și DEFINITIV. Deputatul UDMR Mate Andras-Levente declarat incompatibil de Instanța Supremă

ANI: primarul UDMR din Carei, incompatibil

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to Viceprimarul UDMR din Miercurea Ciuc declarat incompatibil de ANI

  1. […] Vezi și Viceprimarul UDMR din Miercurea Ciuc declarat incompatibil de ANI […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Viceprimarul UDMR din Miercurea Ciuc declarat incompatibil de ANI"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/viceprimarul-udmr-din-miercurea-ciuc-declarat-incompatibil-de-ani/