VICTORIE A BUNULUI SIMȚ. Conducerea Bibliotecii Judeţene Harghita a arborat drapelul României

October 11, 2013 •sovinism maghiar •Views: 1282

Biblioteca Judeţeană Kajoni Janos a arborat drapelul României

FOTO: Informația Harghitei

După articolul apărut în Informaţia Harghitei

Biblioteca Judeţeană ,,Kajoni Janos” a arborat drapelul României

Am primit pe adresa de e-mail a redacţiei un mesaj din partea conducerii Bibliotecii Judeţene ,,Kajoni Janos”, în care doamna director Kopacz Katalin ne informa că s-au luat deja măsurile de arborare a drapelului României pe clădirea instituţiei. Astfel, încă de miercuri dimineaţă, după se vede şi în imagine, acesta este arborat pe clădirea bibliotecii judeţene.

De asemenea, Kopacz Katalin preciza, pentru o agenţie de presă, că nearborarea drapelului nu a fost rea-voinţă, ci doar o scăpare, ştiindu-se faptul că instituţia s-a mutat într-un sediu nou la sfârşitul anului trecut. ,,Pur şi simplu, nu ne-am gândit să arborăm steagul, dar acum am aflat că n-am respectat legislaţia, nu din rea-voinţă, chiar mâine (miercuri – n.r.) va fi gata suportul şi s-ar putea ca în cursul zilei să fie arborat şi steagul. Dacă nu, în câteva zile sperăm să se rezolve această problemă”, spunea acum trei zile directorul bibliotecii.

Sursa: Informația Harghitei

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "VICTORIE A BUNULUI SIMȚ. Conducerea Bibliotecii Judeţene Harghita a arborat drapelul României"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/victorie-a-bunului-simt-conducerea-bibliotecii-judetene-harghita-a-arborat-drapelul-romaniei/