VIDEO. Biking in Romania – un proiect SUPERB de promovare a României

May 15, 2017 •Romania •Views: 2927

Un proiect îndrăzneț al unui regizor român are ca scop promovarea României, a locurilor sale pitorești și speciale, de pe bicicletă. “Biking in Romania” presupune colaborarea cu actrițe sau artiste din diferite țări care vor promova o anumită locație sau localitate din România, vorbind despre ea în limba sa natală. Totul, într-o filmare de câteva minute în care tânăra se plimbă pe bicicletă descoperind zona respectivă, transmite vocea.biz.

Vezi și SO, WHY ROMANIA? This is Brașov and surroundings

Proiectul reprezintă o colaborare între regizor, Triff Studio din județul Harghita, pe partea de producție video, alături de Project Abroad din Brașov care reușește să găsească actrițele pentru film. Filmulețele vor fi intens promovare în țările de unde provin actrițele, ceea ce are toate șansele să îi atragă pe străini și să îi determine să viziteze țara noastră.

“Ideea este de a face un film de promovare original, simplu, simbolul fiind o bicicletă vintage, cu flori, în care actrițe din diferite țări promovează România. Fiind actrițe din diferite țări, acest lucru ne ajută să promovăm în țările lor România și frumusețile acestei țări”, a adăugat regizorul Corneliu Țepeluș.

Prima parte a proiectului a demarat deja, prima colaborare având loc cu actrița Tsao Hsuan din Taiwan. Primul episod a fost deja filmat la Izvorul Mureșului, în Harghita. Urmează, apoi, promovarea altor locații: Lacul Roșu, Tușnad, Sovata, Vatra Dornei, și alte zone de pe întreg teritoriul țării. Cert este că următoarea colaborare va avea loc cu o actriță din Franța, precizează realizatorii proiectului.

Biking in Romania, Izvoru Muresului – 4K from Triff Studio on Vimeo.

Pagina de Facebook a proiectului poate fi acesată aici.

FOTO: captură video

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "VIDEO. Biking in Romania - un proiect SUPERB de promovare a României"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/video-biking-in-romania-un-proiect-superb-de-promovare-a-romaniei/