VIDEO. Mitraliere Kalasnikov și autonomie teritorială la tabăra EMI din Harghita! Organizatorii taberei, finanțată de CJ Harghita, recrutează tineri pentru ”garda națională secuiască-maghiară”!

August 10, 2012 •antiromanism, extremism maghiar, Harghita, HVIM, iredentism, PCM, separatism etnic, sovinism maghiar, UDMR •Views: 2833

Liderul Jobbik și președintele CJ Harghita vor participa la această tabără

UDMR-istul Borboly Csaba, președinte CJ Harghita

Patru filmulețe în care apar mai mulți indivizi costumați în uniforme și care trag cu muniție au fost postate pe portalul Youtube în cursul zilei de ieri. Cei care au postat aceste filmulețe dau de înțeles că aceste trageri au loc la tabăra EMI din Borzont, județul Harghita.

Mesajul care însoțește aceste filmulețe este cât se poate de clar: ”Noi suntem garda națională secuiască-maghiară, cei chemați pentru eliberarea Ardealului de sub ocupația română. Dacă vrei să te alaturi, caută-ne la tabara EMI din Borzont. Filmul arată cât suntem de hotărâți în acțiunile noastre. Tel. 0735176340”.

Tabăra Asociaţiei ,,Tineretul Maghiar Ardelean” – ,,Erdelyi Magyar Ifjak” (EMI) a început la Borzont, în județul Harghita, în data de 8 august și se va încheia în data de 12 august. Consiliul Județean Harghita a finanțat această tabără cu suma de 8500 de lei. Liderul partidului extremist din Ungaria, Jobbik, va fi prezent în această tabară în această peioadă.

În cursul zilei de azi președintele CJ Harghita va fi și el prezent azi la manifestările acestei tabere.
Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

15 Responses to VIDEO. Mitraliere Kalasnikov și autonomie teritorială la tabăra EMI din Harghita! Organizatorii taberei, finanțată de CJ Harghita, recrutează tineri pentru ”garda națională secuiască-maghiară”!

 1. ivy says:

  in tabara emi sunt tineri civilizati care merg la concerte de rock , care nu fura se respecta ,nu lasa mizerie , se petrec, se distreaza , nu au nimic cu jandarmi romani care sunt si ei trimisi acolo erau si televiziuni romanesti ,ziaristi acolo care au plecat acasa nevatamati desi nu stiau ungureste nimeni nu a molestat , toti suntem oameni in aceasi vapor care vor ceva bun .atunci de ce fac cei mari sa ne confruntam intre noi cand ei ar trebui fugariti penru cea ce fac .romani cu magiari din ardeal se chinue impreuna nici unguri nu au mai mult nici romani. numai politicieni care fura ca sa aiba averi au de castigat cand baga fitile intre romani si maghiari ca sa distraga atentia oamenilor de la ei mai ales cand sunt trasi la raspundere pentru faptele lor .deci nu ar trebui sa ne mancam sau sa ne criticam intre noi ar trebui sa fim mai atenti UNDE SE DUC BANI NOSTRI SI PLATIM CNAS iar cand ajungem in spital NOI TREBUIE SA CUMPARAM MEDICAMENTELE

 2. Interne says:

  “va dau si informatia reala ca nu exista acolo un poligon unde sa se antreneze tinerii cu arme de razboi in aceasta perioada”, a sustinut ministrul (Dusa de interne)

  O erata s-ar cuveni.

 3. Grancsa Szabolcs says:

  Salut. Ma numesc Grancsa Szabolcs din Satu Mare, judetul Harghita. Sunt tigan maghiar si fac facultate la Targu Mures. Am vazut la televizor despre filmele cu teroristi de la tabara EMI și ca sefii EMI spun ca nu sunt adevarate. Am fost acolo si va spun ca e adevarat ca in tabara sunt aproape 30 de soldati de la Garda Secuiasca imbracati in uniforma militara si sunt condusi de unul Szilvester. Ei au fost la tabara in fiecare an, sunt foarte secretosi si violenti. Ei pazesc impreuna cu cei de la EMI tabara. Anul trecut a fost aici si seful lor mare. Apare si el in film, el este cel care o invata pe fata sa traga cu pusca. Un cunoscut de la EMI din Mures, Szilard mi-a spus ca il cheama Klucsik Gyorgy si ca a fost colonel in armata din Ungaria.
  Eu vin in fiecare an in tabara asta nu pentru ca imi place ci pentru ca vreau sa vad ce spun astia ai lui Vona despre noi tiganii, sa stim daca ne asteptam sa patim si noi aici ce au patit tiganii din Ungaria.
  Ca sa stiti care este adevarul.

  • Székely János says:

   Sa mentionam si faptul ca cei de la garda niciodata nu au avut arme in tabara EMI.
   Filmul a fost facut in Ungaria.

   Vona nu are probleme cu tiganii in general, numai cu tiganii infractori si cu politicienii care nu au facut nimic serios pentru integrarea tiganilor.
   Sunt convins ca tu nu esti 1 infractor, deci nu-ti face grij. De fapt si partidul Jobbik are membre tigani.

 4. George says:

  Cred ca sunt armele care nu au fost gasite in dosarul “Ciorogarla”. Cineva trebuie sa dezminta oficial, daca nu este adevarat, iar institutiile statului de drept sa faca cercetari, indiferent de dezmintire sau nu. Astfel de fapte trebuie cercetate, nu trecute cu vederea.

  • Gik says:

   Orice arma are o serie si un numar de inregistrare. Este foarte simplu a o identifica din punct de vedere al provenientei si al proprietarului.

 5. Avram Iancu says:

  Aceea tabara are si autorizatie de la MAI pentru regimul armelor si munitiilor?!
  Asociatia de vanatori din HR nu au in dotare pistoale mitraliera kalasnikov, ceea ce deja este un mare semn de intrebare.Am copiat aceste filmulete si le voi preda IGPR respectiv serviciului arme si munitii pentru a identifica persoanele care apar in filme in felul acesta putem afla ce alte activitati au loc in aceea tabara,ce sponsorizari au etc.

 6. Alex says:

  Greşeli gramaticale? Ce surpriză! Păi mă copchii retardaţi, voi nu aţi sesizat că maghiarofonii din România vorbesc maghiara de baltă? Şi nu aţi observat că adepţii “naţionalismului maghiar” sunt aşa, cam inculţi şi cu un IQ la limita dintre om şi primată?

 7. Andrei says:

  investigatii ceva din partea autoritatilor?

 8. Székely János says:

  E clar ca cine a incarcat filmuletul, nu prea stie ungureste :).
  Deci asta e o inscenare virtuala. Bravo!

  • Dan Tanasa says:

   Sigur, și oamenii care apar în acest filmulețe sunt tot înscenați! Pixelul albastru :))

   • Székely János says:

    1. sunt greseli de gramatica in text
    2. userul care a facut uploadul a fost creat ieri…
    3. Ar fi foarte nostim daca 1 Osama bin Laden ar organiza un meeting pe youtube, cu nume, cu numar telefon :).
    4. Maine vine Vona Gabor, trebuie impiedicat. Nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "VIDEO. Mitraliere Kalasnikov și autonomie teritorială la tabăra EMI din Harghita! Organizatorii taberei, finanțată de CJ Harghita, recrutează tineri pentru ”garda națională secuiască-maghiară”!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/video-mitraliere-kalasnikov-si-autonomie-teritoriala-la-tabara-emi-din-harghita-organizatorii-taberei-finantata-de-cj-harghita-recruteaza-tineri-pentru-militia-secuiasca-maghiara/