VIDEO. Pungești, 7 decembrie 2013 – Ce rămâne de făcut?

December 8, 2013 •gaze de șist •Views: 1783

Pungesti Chevron gaze de sist Jandarmeria romana abuzuri USL Ponta

de Vlad Carp

Intr-o tara in care dreptul la proprietate privata este incalcat grosolan, dreptul la libera exprimare este abuziv interzis, dreptul la libera circulatie este constrans, ce ne mai ramane de facut?
Astazi la Pungesti, batrani, femei, copii, tineri erau luati pe sus si aruncati in dube de catre acesti “eroi” ai vremurilor noastre, jandarmii.
Oamenii veniti acolo sa-si apere pamantul au fost pur si simplu calcati in picioare pentru ca au avut putearea sa spuna STOP. Oare cati dintre noi avem acest sentiment inversunat care ne face sa spunem STOP?
Oameni inlaturati abuziv de pe pamanturile lor, oameni mintiti in fata de catre cei pe care i-au ales, oameni batjocoriti si batuti in propria lor “casa“. Acesta a fost scenariu zilei de astazi Sambata 7 decembrie, Pungesti, Vaslui, Romania.

Integral pe stareanatiunii.com

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

4 Responses to VIDEO. Pungești, 7 decembrie 2013 – Ce rămâne de făcut?

 1. gerula says:

  cand ti-e scarba sau urasti pe cineva nu prea iti vine sa-i rostesti numele…

 2. Nelutu says:

  Ponta si acolitii sai trebuie alungati din fruntea tarii altfel riscam sa disparem ca tara si natiune!Iar jandarmii trebuie identificati si urmariti acasa la ei,doar au si ei familii!Parintii,sotiile si copiii lor sa nu sufere?

 3. 1907 says:

  1907.

  Domnul avocat, doctor în istorie, Victor Viorel Ponta, a uitat lecțiile istoriei. Iar cine uită lecțiile istoriei este condamnat să le repete…
  Evenimentele de la Pungești se apropie primejdios de mult de evenimentele de la răscoala din 1907. Iar dacă domnul avocat doctor în istorie își închipuie că vor muri doar câțiva protestatari, acolo, vreo 11.000, iar el nu va păți nimic, să-și aducă aminte de o altă lecție a istoriei: decembrie 1989.

  Să nu ajungem totuși acolo.
  Cineva să-i trezească pe guvernanți până nu e prea târziu. Pentru ei și pentru noi la un loc.

 4. Marius says:

  Iliescu cu minerii, Ponta cu jandarmii…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "VIDEO. Pungești, 7 decembrie 2013 - Ce rămâne de făcut? "! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/video-pungesti-7-decembrie-2013-ce-ramane-de-facut/