VIDEO/FOTO. NEGLIJENȚĂ CRIMINALĂ și NESIMȚIRE CRASĂ din partea OMV-PETROM în cazul copilului OMORÂT de o sondă a companiei petroliere DOCUMENTE

March 29, 2014 •OMV-Petrom •Views: 6970

Compania OMV-Petrom nu s-a responsabilizat în niciun fel după ce o sondă a companiei a omorât un copil în Prahova

Compania OMV-Petrom nu s-a responsabilizat în niciun fel după ce o sondă a companiei a omorât un copil în Prahova (FOTO: economica.net)

La o lună de la tragicul eveniment, compania OMV-Petrom nu s-a responsabilizat în niciun fel față de familia lui Marian Furcelea, copilul omorât de neglijența criminală a companiei.

Potrivit publicației Observatorul Prahovean, în data de 27 februarie a.c. Marian Furcelea, elev în clasa a doua a şcolii generale din comuna Ariceştii Rahtivani, județul Prahova, a plecat de la mama sa, care muncea într-o gospodărie din comună, către casă. În jurul orei 16:00, îngrijorat că fiul său nu a ajuns acasă, tatăl a început să-l caute prin localitate. Trei ore mai târziu, părinţii au alertat Poliţia, care a deschis o anchetă. Oamenii legii l-au căutat pe minor la rude, prieteni, locuri de joacă, însă trupul neînsufleţit al acestuia a fost găsit după miezul nopţii lângă sonda de extracţie ţiţei nr. 536 aparţinând OMV Petrom.

Potrivit medicilor legişti, moartea lui Marian Furcelea, a fost violentă! Decesul s-a produs din cauza unui edem pulmonar toxic, provocat de o intoxicaţie acută cu gaz de sondă.

certificat medical constatator al decesului marian furcelea

certificat deces marian furcelea

Potrivit Observatorului Prahovean, compania OMV-Petrom a avut o singură recție: ”Ancheta este în curs de derulare. Colaborăm îndeaproape cu autorităţile”. Jurnaliștii publicației prahovene notează și faptul că reprezentanţii OMV Petrom nu au transmis condoleanţe familiei îndoliate.

De altfel, faptul că OMV-Petrom nu a găsit de cuvință să recționeze în vreun fel este confirmat chiar și de pagina de internet a companiei petroliere, care nu conține nicio poziție oficială a companiei față de evenimentul tragic pe care l-a provocat.

Pagina de internet a Petom cu conține nicio poziție oficială cu privire la evenimentul tragic

Pagina de internet a Petom cu conține nicio poziție oficială cu privire la evenimentul tragic

Atitudinea companiei OMV-Petrom este stupefiantă în acest caz. Deși copilul a murit chiar lângă o sondă a companiei, care nu era împrejmuită cu gard de protecție pentru a împiedica accesul persoanelor neautorizate, OMV-Petrom a refuzat să se responsabilizeze în vreun fel în acest caz. Atitudinea companiei petroliere de dispreț la adresa familiei îndoliate se datorează probabil faptului că situația economică a părinților lui Marian este una precară. Dacă copilul omorât de sonda OMV-Petrom ar fi fost al unui om de afaceri, senator sau ministru sunt convins că altfel s-ar fi comportat compania condusă de un directorat format din Mariana Gheorghe, Andreas Peter Matje, Gabriel Selischi, Neil Anthony Morgan și Cristian Secoşan.

După tragedie OMV-Petrom a împrejmuit cu gard sonda lâgă care a murit Marian (FOTO: facebook.com)

După tragedie OMV-Petrom a împrejmuit cu gard sonda lâgă care a murit Marian (FOTO: facebook.com)

După tragedie OMV-Petrom a împrejmuit cu gard sonda lâgă care a murit Marian (FOTO: facebook.com)

După tragedie OMV-Petrom a împrejmuit cu gard sonda lâgă care a murit Marian (FOTO: facebook.com)

Mai multe detalii despre acest caz puteți urmări pe pagina Observatorului Prahovean aici.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "VIDEO/FOTO. NEGLIJENȚĂ CRIMINALĂ și NESIMȚIRE CRASĂ din partea OMV-PETROM în cazul copilului OMORÂT de o sondă a companiei petroliere DOCUMENTE"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/videofoto-neglijenta-criminala-si-nesimtire-crasa-din-partea-omv-petrom-in-cazul-copilului-omorat-de-o-sonda-a-companiei-petroliere-documente/