Vîlnei, șterge-te la gură!

October 28, 2015 • opinie • Views: 2436

Florin Vîlnei, preşedintele unuia dintre sindicatele din poliţie, a declarat la sfârșitul săptămânii trecute, la mai multe televiziuni, că Gabriel Oprea s-a oprit în cazul Gigină și a dispus primele măsuri.

”Nimeni nu vorbește de faptul că la acel…în acele momente demnitarul s-a oprit, în speță ministrul de interne s-a oprit. S-a oprit la fața locului, a dispus primele măsuri”, a declarat Vîlnei la o emisiune la postul Antena 3 (video aici).

Luni, Gabriel Oprea a susținut o declarație de presă în care a afirmat că nu a știut, în acel moment, că este vorba de un accident.

La un moment dat, coloana s-a oprit. Eu nu am văzut de ce, nu am știut că e vorba despre un accident. Am văzut doar mașina de Poliție din față oprită și polițistul alergând. Unul dintre ei mi-a făcut semn să plecăm mai departe. Mașina de poliție și cei doi colegi au rămas acolo. (…) Am comunicat imediat cu șefii de structuri din MAI pentru intervenția de urgență a echipajului SMURD și le-am solicitat să fiu permanent informat cu privire la ce se întâmplă. Echipajul SMURD a ajuns la locul accidentului în trei minute și jumătate. Din păcate, colegul nostru nu a putut fi salvat. Sunt extrem de îndurerat de această pierdere, dar știu că am făcut tot ceea ce e omenește posibil, la acel moment, pentru salvarea vieții lui Bogdan”, a susținut Oprea, citat de Agerpres.

Dacă compară cele două declarații publice, cineva din popor ar putea spune că Vîlnei a mâncat căcat în direct, la TV. Eu unul nu știu ce să zic.

P.S.: O opinie pertinentă pe acest subiect a exprimat și Ion Spânu în Cotidianul.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend