VOTUL DIN DIASPORA. Românii din Londra UMILIȚI. S-a scandat ”Jos Ponta!” VIDEO

November 3, 2014 •Guvernul Victor Ponta •Views: 1354

Președintele PSD Victor Ponta și președintele de onoare al PSD, Ion Iliescu (FOTO: mediafax.ro)

Președintele PSD Victor Ponta și președintele de onoare al PSD, Ion Iliescu (FOTO: mediafax.ro)

Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) şi Fundaţia CAESAR (Centrul pentru Acces la Expertiza Studenţilor şi Absolvenţilor Români) îşi exprimă profunda indignare şi îngrijorare faţă de modul în care s-a desfăşurat primul tur al alegerilor prezidenţiale din data de 2 noiembrie 2014.

LSRS a primit nenumărate sesizări din partea membrilor şi voluntarilor din toată lumea cu privire la organizarea deficitară a procesului de votare. Considerăm că este dincolo de orice limită de admisibilitate ca cetăţenii României să nu îşi poată exercita dreptul democratic de a vota liber, civilizat şi decent oriunde s-ar afla. Mii de români care s-au prezentat la urne nu au reuşit să îşi exprime opţiunea de vot din cauza organizării defectuoase a procesului electoral. Dreptul la vot este garantat prin Constituţie tuturor cetăţenilor României şi este un element fundamental al oricărei democraţii. Încălcarea acestui drept este un act deosebit de grav, care contravine statului de drept şi principiilor democratice pe care România le-a câştigat cu enorme sacrificii acum un sfert de secol.

Integral pe cotidianul.ro

Tags: ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend

Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "VOTUL DIN DIASPORA. Românii din Londra UMILIȚI. S-a scandat ”Jos Ponta!” VIDEO"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/votul-din-diaspora-romanii-din-londra-umiliti-s-a-scandat-jos-ponta-video/