Vrei să votezi cu Neagovici la Primăria Covasna? De ce, ești tâmpit?

April 4, 2016 •Covasna •Views: 3380

Consilierul local Vasile Neagovici este candidatul PSD pentru funcția de primar al orașului Covasna. Chiar credeam că Neagovici are bun simț și se va abține. Se pare că nu.

PSD l-a anunțat deja pe Vasile Neagovici ca și candidat pentru fotoliul de primar al orașului Covasna. Contracandidat din partea partidelor românești va fi liberalul Gheorghe Tabalai (despre acest candidat voi reveni în alt material).

Dacă locuiești în orașul Covasna și intenționezi să votezi cu Neagovici trebuie să știi doar atât despre activitatea lui: atunci când a trebuit să fie alături de comunitatea românească din Covasna, Neagovici era în stradă alături de UDMR, împotriva românilor din Covasna.

Așa cum am arătat în mai multe materiale pe care le-am publicat, în scandalul schimbării denumirii Spitalului de Recuperare Cardiovasculară din stațiunea Covasna, Vasile Neagovici s-a poziționat alături de UDMR. Nu, nu glumesc, Negovici a stat la propriu umăr la umăr alături de UDMR (dacă nu crezi vezi o poză aici) și a refuzat să susțină comunitatea românescă din oraș care ar fi vrut ca spitalul să aibe în denumire și numele unui doctor român din localitate (vai, ce doleanță mare și obraznică au mai avut românii din Covasna!).

Neagovici era, la momentul scandalului din urmă cu un an, consilier local PSD, ales deci de românii din oraș, și purtător de cuvânt al Spitalului de Recuperare Cardiovasculară. În loc să stea deoparte și măcar să tacă, Neagovici s-a implicat activ alături de… UDMR.

Eu unul sunt lămurit. Nu pot să fiu român în Covasna și să votez cu un personaj care, atunci când românii din oraș au avut nevoie de el, era plecat la proteste alături de UDMR. De altfel, nu l-au auzit vreodată pe Neagovici să susțină vreun proiect identitar al românilor din Covasna. Aș fi deci ridicol dacă l-aș vota.

Despre conduita lui Neagovici am mai scris aici și aici.

FOTO: gandul.info

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to Vrei să votezi cu Neagovici la Primăria Covasna? De ce, ești tâmpit?

  1. Buletin de Carei says:

    La fel este si in Carei. PSD voteaza cot la cot cu UDMR chiar daca UDMR refuza amplasarea unui bust al regelui Ferdinand in pacurile orasului. Acum , regele e pus intr-o intersectie a orasului iar la festivitate, prefectul si presedintele CJ au girat cu prezenta o amplasare ilegala fara nici un aviz. Stim ca ati marcat derapajul de la legalitate acum 1 an de zile si va multumim pentru sustinere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Vrei să votezi cu Neagovici la Primăria Covasna? De ce, ești tâmpit?"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/vrei-sa-votezi-cu-neagovici-la-primaria-covasna-de-ce-esti-tampit/