Zilele Culturii si Limbii Romane in Basarabia

August 30, 2010 •Basarabia, Chisinau, Romanian Global News •Views: 1340

In perioada 31 august – 2 septembrie 2010, dincolo de Prut va avea loc o serie de evenimente culturale menite sa marcheze Ziua Limbii Romane in Basarabia, sarbatorita anual pe 31 august. Evenimentele sunt organizate de Institutul Cultural Roman, prin Directia Romani din Afara Tarii, in parteneriat cu Organizatia Studentilor Basarabeni din Bucuresti, transmite Romanian Global News.
Astfel, miercuri, 1 septembrie 2010, de la ora 15.00, in scuarul Teatrului de Opera si Balet din Chisinau, vor avea loc concerte sustinute de trupe cunoscute de la Bucuresti si Chisinau – Suie Paparude, Alternosfera, Gandul Matei, Studio One, Catalin Josan, Snails, care vor culmina cu un recital al legendarei formatii Phoenix.
Tot in cadrul „Zilelor Culturii si Limbii Romane”, va fi organizata o caravana a cartilor care se va deplasa la Chisinau, Cahul si Balti, unde organizatorii vor oferi carti bibliotecilor scolare, liceale si universitare. Vor fi donate peste cinci sute de titluri din fondul de carte al Bibliotecii Nationale, din colectiile editate sub egida Jurnalul National si din portofoliul Editurii Institutului Cultural Roman.

Parteneri: Primaria Municipiului Chisinau, Jurnalul National

Partener media: Jurnal TV.

Suport informational: basarabeni.ro si Romanian Global News.

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

2 Responses to Zilele Culturii si Limbii Romane in Basarabia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Zilele Culturii si Limbii Romane in Basarabia"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/zilele-culturii-si-limbii-romane-in-basarabia-2/