EXCLUSIV. Prefectul de Satu Mare REACȚIONEAZĂ la dezvăluirile subsemnatului și CONFIRMĂ: bustul Regelui Ferdinand din Carei, amplasat ILEGAL

July 29, 2015 •Carei •Views: 1831

După ce Ministerul Culturii a confirmat faptul că amplasarea bustului Regelui Ferdinand din municipiul Carei s-a făcut ilegal, prefectul județului Satu Mare confirmă și el faptul că primarul UDMR din Carei a comis o ilegalitate. Prefectul a legitimat cu prezența această ilegalitate.

Vezi și EXCLUSIV. La Primăria Carei, condusă de UDMR, niciun leu pentru sărbătorirea Zilei Naționale a României în ultimii 15 ani

După ce Ministerul Culturii a confirmat faptul că amplasarea bustului Regelui Ferdinand din municipiul Carei s-a făcut ilegal, cu încălcarea prevederilor legale în vigoare (detalii aici), prefectul județului Satu Mare, Eugeniu Avram, s-a autosesizat cu privire la documentele publicate de subsemnatul și confirmă și el, în scris, faptul că primarul UDMR din Carei, Kovacs Jenő, și-a bătut joc de memoria Regelui Ferdinand prin amplasarea unui bust fără avizele necesare.

Asta după ce același prefect Eugeniu Avram a legitimat chiar cu prezența sa dezvelirea bustului ce a avut loc în data de 10 mai 2015 (detalii aici).

Practic în acest moment pe domeniul public al municipiului Carei se află amplasat ilegal un monument iar prefectul Eugeniu Avram este obligat și de lege și de bunul simț să-i solicite primarului din Carei să îndepărteze construcția ilegală.

Având în vedere faptul că prefectul Eugeniu Avram a încercat să ascundă ilegalitatea comisă de primarul din Carei în acest caz, transformându-se în complicele grofului UDMR (detalii aici), mă îndoiesc de faptul că Avram va aplica legea în acest caz.

prefect Satu Mare Eugeniu Avram bust Rege Ferdinand revenire

FOTO: Eugeniu Avram, gazetanord-vest.ro

Tags: , , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Prefectul de Satu Mare REACȚIONEAZĂ la dezvăluirile subsemnatului și CONFIRMĂ: bustul Regelui Ferdinand din Carei, amplasat ILEGAL"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-prefectul-de-satu-mare-reactioneaza-la-dezvaluirile-subsemnatului-si-confirma-bustul-regelui-ferdinand-din-carei-amplasat-ilegal/