EXCLUSIV. Primarul UDMR din Miercurea Ciuc, EXECUTAT SILIT din nou în cazul steagului secuiesc

May 15, 2017 • justitie • Views: 2349

Judecătoria Miercurea Ciuc a admis marți, 9 mai a.c., cererea de încuviințare a executării silite a primarului municipiului Miercurea Ciuc cu privire la steagul secuiesc arborat ilegal pe fațada Primăriei Miercurea Ciuc.

Vezi și DECIZIE CNCD. Primarul UDMR din Miercurea Ciuc DISCRIMINEAZĂ ROMÂNI PE CRITERII ETNICE. Deși extremistul Raduly Robert este RECIDIVIST CNCD NU a aplicat nicio sancțiune

În timp ce se plâng instituțiilor europene și americane că le sunt încălcate drepturile (pretinse și închipuite), liderii UDMR refuză să pună în executare sentințe definitive și irevocabile, sfidând astfel nu doar Constituția României ci și sistemul judiciar românesc. Mai apoi, aceeași lideri ultra-șovini și ultra-naționaliști UDMR se plâng că România nu ar fi stat de drept.

Pentru că a refuzat să execute de bună voie o sentință definitivă, am apelat din nou la un executor judecătoresc pentru a-l executa silit pe primarul UDMR din Miercurea Ciuc, ultra-șovinul și ultra-naționalistul Raduly Robert Kalman.

În urmă cu un an Raduly a pierdut un proces la Tribunalul Harghita prin care a fost obligat să îndepărteze steagul secuiesc și steagul orașului arborate ilegal pe fațada Primăriei Miercurea Ciuc. Sentința Tribunalului Harghita pe scurt: „Admite acţiunea formulată de reclamanta Asociaţia Civică pentru Demnitate în Europa (ADEC) împotriva pârâtului Primarul Municipiului Miercurea Ciuc. Obligă pârâtul să îndepărteze steagul Consiliului Naţional Secuiesc, cunoscut şi ca „steagul secuiesc”, arborat pe faţada Primăriei Miercurea Ciuc deasupra intrării principale. Obligă pârâtul să îndepărteze cele două steaguri albe cu dungă roşie, considerate ca fiind „steagul Municipiului Miercurea Ciuc”, arborate pe faţada Primăriei Miercurea Ciuc, deasupra intrării principale. Obligă pe pârât să plătească reclamantei suma de 50 lei cheltuieli judiciare reprezentând taxa de timbru. Cu drept de recurs în 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi 21 aprilie 2016.” (detalii aici)

Această sentință a rămas definitivă în data de 13 decembrie 2016 iar Raduly avea la dispoziție 30 de zile pentru a o pune în executare. Pentru că a refuzat să facă acest lucru m-am adresat unui executor judecătoresc care a demarat procedurile de executare silită. Judecătoria Miercurea Ciuc a constatat faptul că Raduly a încălcat din nou legea și o sentință judecătorească definitivă și a admis cererea de executare silită. Detalii despre dosar aici.

Anterior, l-am executat silit pe același primar ultra-șovin UDMR în cazul steagului secuiesc și al drapelului Ungariei arborate ilegal în interiorul Primăriei Miercurea Ciuc (detalii aici).

FOTO: primarul Rauly Robert, facebook.com

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , , , , , ,

One Response to EXCLUSIV. Primarul UDMR din Miercurea Ciuc, EXECUTAT SILIT din nou în cazul steagului secuiesc

  1. Feel says:

    Tocmai aceasta este problema: au prea multe drepturi. Este chiar o discriminare pozitiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend