EXCLUSIV. UDMR a încasat în 2015 peste 4,9 MILIOANE de euro de la Guvernul României

April 4, 2016 •UDMR •Views: 3031

Formațiunea condusă de Kelemen Hunor a încasat în 2015 peste 4,9 milioane de euro din bugetul Guvernului României.

Aparent, UDMR este foarte liniștită după ieșirea de la guvernare ce a avut loc în decembrie 2014. Asta doar aparent, pentru că liniștea UDMR este cumparată de Guvernului României cu zeci de milioane de lei din fonduri publice care sunt vărsate în conturile formațiunii maghiare. Aceste zeci de milioane de lei garanteză puterii, oricare ar fi ea, cooperarea UDMR sau, după caz, liniștea interetnică din Transilvania.

Sumele încasate de UDMR din fonduri publice depășesc noi recorduri în fiecare an. Dacă în 2004 UDMR încasa direct din bugetul Guvernului României 5 milioane de lei, în 2015 UDMR a încasat peste 22,2 milioane de lei (peste 4,9 milioane de euro).

Sacul Guvernului României pare să fie fără fund atunci când vine vorba de a-și asigura liniștea și colaborarea parlamentarilor UDMR. Astfel, în 2016 Guvernul României va plăti UDMR peste 22,8 milioane de lei (peste 5,1 milioane de euro).

În 2010, atunci când președintele Traian Băsescu anunța tăierea tuturor salariilor din aparatul de stat cu 25%, bugetul UDMR încasat din banii Guvernului României creștea cu peste 7 milioane de lei, de la 13 milioane de lei la peste 20,8 milioane de lei (detalii aici).

Aceste sume fabuloase de bani sunt achitate UDMR direct din bugetul Guvernului României. La toate aceste sume de bani se mai adaugă și alte surse de bani din fonduri publice pe care UDMR le controlează în totalitate: bugetele primăriilor și ale consiliilor județene precum și bugetele anumitor instituții centrale sau locale din domeniul „protecției” minorităților naționale.

Între timp, liderul UDMR Kelemen Hunor se plânge ambasadelor europene de starea în care se află comunitatea maghiară din România și le ia apărarea extremiștilor din HVIM arestați sub acuzația de plănuire de atentat terorist.

fonduri Guvernul Romania UDMR 2015 2016

FOTO: gandul.info

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to EXCLUSIV. UDMR a încasat în 2015 peste 4,9 MILIOANE de euro de la Guvernul României

  1. Buletin de Carei says:

    Noi putem comenta mereu dar institutiile abilitate nu iau nici un fel de masuri. Stiti cazul dictaturii UDMR de la Carei si stiu si institutiile abilitate a lua masuri. La Carei nu deranjeaza DNA grupul de interes ce actioneaza in primarie dupa bunul plac. Vin alegerile si listele electorale cuprind mai multi votanti decat numarul total al locuitorilor orasului, cu tot cu segmentul 0-18 ani. Atunci despre ce vorbim? Dinb star groffi udemeristi au 5 mii de voturi la dispozitie pentru ca mai exista locuinte unde figureaza toate familiile care in timp au detinut imobilul….se stie de situatie la toate nivelele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. UDMR a încasat în 2015 peste 4,9 MILIOANE de euro de la Guvernul României"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-udmr-a-incasat-in-2015-peste-49-milioane-de-euro-de-la-guvernul-romaniei/