VIDEO. Alessandra Stoicescu: Îl susțin pe Dan Tanasă în demersul lui de a încerca să fie în cursa electorală

October 11, 2016 •opinie •Views: 4234

Moderatoarea emisiunii „100 de minute” de la Antena 3 și-a manifestat azi susținerea pentru demersul mea de a-i reprezenta pe românii din Covasna în Parlamentul României.

Vezi și VIDEO. Dan Tanasă în Parlamentul României. Adrian Ursu: Respect tot ceea ce ați făcut până acum

După ce în urmă cu o săptămână jurnalistul Adrian Ursu și-a exprimat public, tot în tipul unei emisiuni la Antena 3, susținerea pentru demersul meu de a candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie, astăzi, în timpul emisiunii pe care o moderează, Alessandra Stoicescu și-a manifestat și ea public susținerea pentru demersul meu de a încerca să-i reprezint pe românii din Covasna în Parlamentul României.

„Teodor Meleșcanu, fost director al Servicului de Informații Externe, Sorin Roșca Stănescu, jurnalist, și Dan Tanasă, pe care eu îl susțin, consider că demersul lui de a încerca să fie în cursa electorală ca parlamentar într-unul dintre cele mai fierbinți puncte din România, într-un județ cu majoritate de altă etnie, maghiară, avem nevoie și de un parlamentar român. Cu mult drag și cu sinceritate” a spus Alessandra Stoicescu în direct la Antena 3.

Astăzi am participat la o nouă emisiune la postul de televiziune Antena 3 după ce vineri am vorbit despre intelențiile mele electorale tot la Antena 3 în emisiunea moderată de Dana Grecu, care la rândul ei și-a manifestat susținerea pentru intenția mea.

Vezi și Analistul Radu Tudor: ”Dan Tanasă este un jurnalist remarcabil. Mi-aș dori ca cei de la vârful Statului Român să facă ceea ce face el”


FOTO: captură Antena 3

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "VIDEO. Alessandra Stoicescu: Îl susțin pe Dan Tanasă în demersul lui de a încerca să fie în cursa electorală"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/video-alessandra-stoicescu-il-sustin-pe-dan-tanasa-in-demersul-lui-de-a-incerca-sa-fie-in-cursa-electorala/