ADEC îi solicită imperativ Președintelui Klaus Iohannis să nu mai tergiverseze retragerea decorației lui Kelemen Hunor

April 29, 2020 •Asociația Civică pentru Demnitate în Europa •Views: 273

Asociația Civică pentru Demnitate în Europa (ADEC) îi solicită imprativ Președintelui Klaus Iohannis să nu mai tergiverseze retragerea decorației „Steaua României” în cazul liderului UDMR Kelemen Hunor.

Citește și Kelemen Hunor: Prin alegerea lui Klaus Iohannis, dezideratele maghiarilor sunt discreditate

ADEC atrage atenția opiniei publice cu privire la faptul că Președintele României, Klaus Iohannis, refuză să-i retragă lui Kelemen Hunor decorația „Steaua României”, la aproape trei ani de la declarațiile scandaloase la adresa Zilei Naționale și a Centenarului Mari Uniri și după ce, în noiembrie 2017, Consiliul de onoare al Ordinului „Steaua României” a decis să îi retragă această distincție liderului UDMR Kelemen Hunor pentru „nerespectarea zilei de 1 Decembrie”, Ziua Naționala a României.

ADEC consideră inacceptabilă atitudinea Președintelui Klaus Iohannis în acest caz și îi solicită imperativ acestuia să nu mai insulte demnitatea poporului român prin acceptarea acestei situații rușinoase.

FOTO: Dan Tanasă, președintele ADEC

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Tags: , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

2 Responses to ADEC îi solicită imperativ Președintelui Klaus Iohannis să nu mai tergiverseze retragerea decorației lui Kelemen Hunor

  1. Constantin Mararu says:

    Complet de acord cu propunerea de retragere a decoratiei.
    Dl. Kelemen Hunor a dovedit cu varf si indesat ca pune interesele de partid etnic deasupra valorilor nationale si Constitutiei. Retragerea decoratiei devine, in acest caz, un gest firesc, la fel ca la Laszlo Tokes.

  2. Alex says:

    Cine incearca sa dezbine si sa faca rau acestei tari nu merita decoratii de la presidentie. Multumesc Dan Tanase pentru cea ce faci .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "ADEC îi solicită imperativ Președintelui Klaus Iohannis să nu mai tergiverseze retragerea decorației lui Kelemen Hunor"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/adec-ii-solicita-imperativ-presedintelui-klaus-iohannis-sa-nu-mai-tergiverseze-retragerea-decoratiei-lui-kelemen-hunor/