ADEC solicită demiterea imediată a prefectului de Bacău pentru servicii aduse Ungariei

November 8, 2019 •Asociația Civică pentru Demnitate în Europa •Views: 796

Asociația Civică pentru Demnitate în Europa (ADEC), condusă de Dan Tanasă în calitare de președinte-fondator, solicită Premierului Ludovic Orban să-l demită imediat pe prefectul județului Bacău, Valentin Ivancea, pentru servicii aduse Ungariei.

Vezi și ADEC solicită Parchetului să se autosesizeze în cazul cultului criminalului de război Wass Albert la Târgu Secuiesc

ADEC consideră că acținile prefectului Valentin Ivancea în cazul Cimitirului Internațional al Eroilor de la Valea Uzului îl fac incompatibil cu statutul de demnitar al statului român și îl recomandă mai degrabă pentru statutul de demnitar al Ungariei.

„Ivancea a ales în mod conștient să servească interesele Ungariei în acest caz și să acționeze în contra intereselor României. Domnul prefect Ivancea putea să aleagă calea dialogului, apărarea intereselor României și a memoriei eroilor români morți la Valea Uzului. Dar nu a ales această cale. Nu poți să ocupi o funcție de demnitate publică în statul român dacă nu acționezi cu bună credință în interesul României”, a declarat Dan Tanasă, președintele ADEC.

ADEC solicită Guvernului României și Prefecturii Bacău să retragă imediat acțiunile deschise în instanță împotriva Primarului și Consiliului Local Dărmănești și găsirea unei soluții pe calea dialogului pentru a respecta astfel memoria eroilor care au murit și sunt înhumați la Valea Uzului.

FOTO: Dan Tanasă, președinte ADEC, captură video

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

9 Responses to ADEC solicită demiterea imediată a prefectului de Bacău pentru servicii aduse Ungariei

 1. Serban v. says:

  Acțiunile U de.trebuiesc oprite ! Felicitări dl. TANASA!!

 2. Adyyon says:

  Offtopic (da’ esențial, cred eu).
  http://www.partidulpoporuluibacau.blogspot.com

 3. Rocker says:

  Minciuni

 4. Constantin says:

  Just !

 5. Grigore says:

  Stai cuminte! Doar a zis deja prietenul tãu Tîrnoveanu cã vor cere aceastã demisie de 1 decembrie. Unde te grãbesti? Vrei cumva s-o iei înainte? V-ati certat cumva? Nu vã mai iubiti? Ia zi!

 6. mihai says:

  Mi se pare penibil ca atatia romani patrioti sa fie in acelasi timp si psd-isti. Psd-isti care se aliaza cu udmr si altii.
  Chiar nu mai sunt oamenii in tara asta care sa judece cu mintea lor?

 7. Ionut says:

  Bravooooo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "ADEC solicită demiterea imediată a prefectului de Bacău pentru servicii aduse Ungariei"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/adec-solicita-demiterea-imediata-a-prefectului-de-bacau-pentru-servicii-aduse-ungariei/