ADEC, solicitare către primarul UDMR din Sfântu Gheorghe: De Ziua Națională a României, arborați drapelul României exact cum ați arborat drapelul Ungariei pe 15 martie

October 29, 2018 •Asociația Civică pentru Demnitate în Europa •Views: 1033

În anul Centenarului Marii Uniri, Asociația Civică pentru Demnitate în Europa (ADEC) îi solicită primarului UDMR al municipiului Sfântu Gheorghe să acorde respectul cuvenit acestei sărbători naționale și să arboreze drapelul României în centrul orașului în aceleași mod în care a arborat drapelul Ungariei pe 15 martie 2018.

Vezi și ADEC solicită MAI și MApN să rearboreze drapelul național pe turla Primăriei Sfântu Gheorghe

Ne apropiem cu pași repezi de momentul sărbătoririi Zilei Naționale a României, o zi de sărbătoare pentru toți românii de bună credință, indiferent de etnie.

În aceste zile de intense pregătiri pentru a marca acest moment istoric ne amintim de gestul primarului UDMR al municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, care a dovedit ca a avut un spirit organizatoric extraordinar în derularea manifestărilor dedicate zilei de 15 martie de anul acesta, atunci când a arborat zeci de drapele ale Ungariei de mari dimensiuni în tot muncipiul Sfântu Gheorghe.

Având în vedere capacitatea organizatorică a primarului UDMR dovedită cu ocazia arborării drapelului Ungariei în data de 15 martie a.c., ADEC îi solicită public acestuia în anul Centenarului Marii Uniri să manifeste același spirit organizatoric și cu ocazia Zilei Naționale a României. ADEC îi solicită primarului UDMR din Sfântu Gheorghe să acționeze de Ziua Națională a României în același mod în care a acționat pe 15 martie și să arboreze drapele ale României identice ca dimensiuni și în aceleași locuri cu cele ale Ungariei arborate pe 15 martie anul acesta.

FOTO: Florin Eșanu

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "ADEC, solicitare către primarul UDMR din Sfântu Gheorghe: De Ziua Națională a României, arborați drapelul României exact cum ați arborat drapelul Ungariei pe 15 martie"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/adec-solicitare-catre-primarul-udmr-din-sfantu-gheorghe-de-ziua-nationala-a-romaniei-arborati-drapelul-romaniei-exact-cum-ati-arborat-drapelul-ungariei-pe-15-martie/