Avocatul Gheorghe Piperea, avetisment dur cu privire la soarta Transilvaniei

October 23, 2018 • opinie • Views: 1516

În anul Centenarului Marii Uniri, avocatul Gheorghe Piperea lansează, prin intermediul unui mesaj postat pe o rețea de socializare, un avertisment dur cu privire la soarta Transilvaniei.

Vezi și BUDAPESTA REACȚIONEAZĂ. Liderul UDMR Kelemen Hunor explică: Vreți Basarabia? Vrem Transilvania!

„Am avut o scurta si interesanta intalnire cu niste oameni de afaceri chinezi din a doua generatie de capitalisti. Niste tipi foarte ok, scoliti in SUA si UK, cam la 35 de ani. Mi-a placut foarte mult o vorba spusa de unul dintre ei – cel mai mare asset al nostru este faptul ca avem timp; am facut mici greseli, vom mai face, dar invatam din ceea ce am gresit si, in cca 20 de ani, vom fi leadership-ul; nu banii conteaza, ci oamenii cu care vom gestiona lumea in viitorul apropiat.
Nu stiu cat timp mai avem noi. Foarte probabi, foarte putin. Tara noastra imbatrineste si se depopuleaza, in ritm de 200 de mii de persoane anual. Cu tot cu forta de munca activa, pleaca si o buna parte din inteligenta, inclusiv cea creatoare. Cu tot cu costurile achitate de noi pentru a fi cultivata si consolidata o astfel de inteligenta.

Le-am zis zi chinezilor, cum imi place sa le zic strainilor cu care ma intersectez, ca ii astept la un pahar de vin romanesc, produs in cele doua tari romanesti, Romania si Basarabia.

Ma tem, insa, ca atunci cand vor reveni, o sa vorbim si de o a treia tara romaneasca, Transilvania. Elitele #rezist si tefelistii vorbesc din ce in ce mai des si apasat de desprinderea Transilvaniei de “coruptul” Bucuresti. Si, cica, anul asta sarbatorim centenarul unirii … De aia va zic, incepeti sa invatati mandarina si scrierea araba sfanta”.

FOTO: Gheorghe Piperea, b1.ro

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , ,

2 Responses to Avocatul Gheorghe Piperea, avetisment dur cu privire la soarta Transilvaniei

  1. Marian says:

    asta e realitatea, se vede cu ochiul liber! dar face cineva ceva ca să oprească dezmembrarea țării ? guvernele României (toate) nu au făcut decât să ajute la desprinderea Transilvaniei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend