Budapesta l-a numit pe Valentin Ivancea prefect de Bacău?

November 8, 2019 •noaptea minții •Views: 572

Prefectul județului Bacău refuză să-mi comunice informații de interes public pe care i le-am solicitat în urmă cu câteva zile. În schimb, același prefect de Bacău este foare prompt atunci când vine vorba despre solicitări de presă ale jurnaliștilor din Ungaria.

Vezi și VALEA UZULUI. Ungaria a sesizat oficial Consiliul Europei

I-am solicitat prefectului Valentin Ivancea, în temeiul Legii nr. 544/2001, să-mi comunice în calitatea mea de jurnalist o copie a acțiunilor pe care le-a depus în instanță în încercarea de a scoate crucile eroilor români din Cimitirul Internațional al eroilor de la Valea Uzului (detalii aici).

Deși putea fără probleme să-mi răspundă în aceeași zi sau a doua zi, Ivancea a refuzat să facă acest lucru.

În schimb, când vine vorba despre solicitări de presă venite din Ungaria, același Ivancea este foarte servil, după cum aflăm de la jurnaliștii agenției ungare de presă MTI (detalii aici).

Întreb așadar, nu dau cu parul: pe Ivancea l-a uns Budapesta prefect de Bacău sau Guvernul de la București? Ivancea are cetățenie ungară? Ivancea acționează în interesul Ungariei la comandă politică sau pur și simplu nu înțelege că acțiunile sale servesc Ungariei?

FOTO: Valentin Ivancea, prefecul județului Bacău, www.bacau.net

Tags: , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to Budapesta l-a numit pe Valentin Ivancea prefect de Bacău?

  1. Amfion says:

    Se scrie “l-a uns” Budapesta. Eu am primit raspuns de la Prefectura Bacau cu baza legala a actiunilor sale. Au fost incepute de Maricica prin adresele 12207/04.06.2019 si 12035/31.05.2019. Actualul Ivancea le continua. Nu solicita daramarea, ci doar intrarea in legalitate. Din pacate, legislatia e stufoasa, CL si Primarul din Darmanesti nu s-au acoperit cu documentele necesare, ONCE e la MApN subordonat politic. Iti pot trimite raspunsul prefecturii in particular: https://www.facebook.com/gheorghe.amfion.5. Ca sa ai acces la dosare, faci cereri de interventie in dosare si ai calitate procesuala. Succes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Budapesta l-a numit pe Valentin Ivancea prefect de Bacău?"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/budapesta-l-a-numit-pe-valentin-ivancea-prefect-de-bacau/