Cătălin Ivan, pro-referendum privind definirea căsătoriei: Mă voi implica total

September 11, 2018 •politic •Views: 1726

Europarlamentarul Cătălin Ivan s-a pronunțat azi în mod public în favoarea organizării referendumului pentru definirea în Constituție a bărbatului și a femeii ca temeiuri de fapt de netăgăduit ale căsătoriei.

Vezi și NOAPTEA MINȚII. Klaus Iohannis, împotriva protejării familiei naturale

Într-un mesaj postat pe pagina sa de socializare, Ivan a declarat că se va implica total în organizarea acestui referendum pentru ca semnăturile celor 3 milioane de români care au cerut acest referendum să fie respectate.

„In momentul in care asistentul Monicai Macovei a ales sa vina in Romania de mana cu “sotul” si sa faca valuri prin tara cum ca noi am fi niste primitivi si nu suntem in trend cu lumea din vest, in societatea noastra a inceput o dezbatere despre familie, rolul acesteia in societate, despre modelele cu care vor creste copiii nostri, despre biserica, ortodoxie, despre valorile traditionale si convingerile acestui popor.
In acest context s-au strans cele trei milioane de semnaturi, si cred ca se strangeau si mai multe, pentru ca definitia casatoriei sa fie schimbata in Constitutie, astfel incat sa fie posibila doar intre o femeie si un barbat.
Vom avea timp sa dezbatem acest subiect, dar pentru inceput spun cat se poate de clar ca referendumul trebuie sa aiba loc, ca ma voi implica total in aceasta campanie si ca voi vota pentru modificarea definitiei astfel incat, macar in tara noastra, casatoria sa fie intre o femeie si un barbat”.

FOTO: Cătălin Ivan, digi24.ro

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

2 Responses to Cătălin Ivan, pro-referendum privind definirea căsătoriei: Mă voi implica total

  1. gutu says:

    Referendum este inutil. Cititi declaratia universala a drepturilor omului din constitutie. Daca se voia o lovitura data homosexualilor era introdusa lege in codul penal,era mai ieftin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Cătălin Ivan, pro-referendum privind definirea căsătoriei: Mă voi implica total"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/catalin-ivan-pro-referendum-privind-definirea-casatoriei-ma-voi-implica-total/