Cine vrea să înțeleagă despre ce a fost referendumul din 6-7 octombrie să citească acest articol. Dacă ești cretin NU citi acest articol!

October 11, 2018 • opinie • Views: 3950

Referendumul pentru modificarea Constituţiei în privința redefinirii căsătoriei nu a întrunit cvorumul necesar validării. Deși pare greu de crezut, un exercițiu democratic, referendumul, a fost sabotat atât de clasa politică în ansamblu cât și de o mare parte a societății românești în general. 

Vezi și 3,5 milioane de români care au votat DA la referendum au nevoie de un partid conservator

Deși pare greu de crezut, la 29 de ani de la evenimentele din decembrie 1989 o parte însemnată a societății românești a boicotat un exercițiu democratic. Deși se uită cu jind la Elveția, țara în care un referendum are loc aproape în fiecare lună, când au avut ocazia să se exprime la un referendum foarte mulți români au refuzat pur și simplu să facă acest lucru. Iar pentru asta au găsit cele mai tâmpite argumente: că e referendumul lui Dragnea, că întrebarea nu e clară pe buletinul de vot, că iubirea nu se votează, că e un referendum inutil, că se cheltuesc bani aiurea, că se putea face altceva cu acei bani, că oricum Codul civil interzice căsătoriile între persoane de același sex sau că familia traițională e una în care femeia este abuzată iar copii mor de foame. Un adevărat concurs de motive care trădează mai degrabă o incapacitate cognitivă de a înțelege realitatea în care trăiesc toți acești români.

Doar 3.857.308 de români au înțeles cum funcționează democrația și s-au prezentat la urne. Democrația nu însemană să stai acasă atunci când ești chemat la urne. Câinele și pisica ta stau acasă pentru că nu pot să voteze. Tu însă ești cetățean și ești obligat să votezi. Dintre cei care s-au prezentat la vot doar 3.531.732 au votat DA pentru că au înțeles despre ce anume a fost referendumul din 6-7 octombrie 2018. Din păcate pentru noi, ca țară, marea majoritate a românilor nu au înțeles despre ce a fost vorba la acest referendum, au preferat să stea acasă și au creat astfel condițiile necesare invalidării referendumului. Pentru că referendumul din 6-7 octombrie nu a fost doar despre redefinirea căsătoriei în Constituție ca fiind uniunea dintre un bărbat și o femeie. Oricum, după semnalul dat de invalidarea referendumului, actuala clasă politică va legifera în mare viteză căsătoriile între persoane de același sex. Mai întâi vor legifera parteneriatul civil (doar un cretin nu înțelege faptul că parteneriatul civil este o căsătorie mascată și că nu există nicio diferență între parteneriatul civil și căsătorie atunci când vine vorba de drepturi și obligațiile contractanților). Apoi căsătoria. Asta este. Nu avem șansa unui partid politic aflat acum la putere în Polonia. Avem în schimb parte de o clasă politică care a trădat interesele românilor și a gata oricând să fie sluga oricui.

Pentru cei care nu au înțeles încă despre ce a fost vorba la acest referendum (nu mă refer la ticăloși, cei care au știu foarte bine despre ce a fost vorba dar au ales totuși să boicoteze acest referendum) le spun că referendumul din 6-7 octombrie 2018 a fost și despre copii. Despre copiii de acum și despre copiii de mâine ai României. Despre o ideologie care își face deja simțită prezența în spațiul public românesc dar care acum abia se zărește. După 6-7 octombrie însă această ideologie ne va izbi direct în plex. Este vorba despre ideologia de gen, despre sexualizarea copiiilor și despre revoluția sexo-marxismului care acționează deja atât de sistematic în Occidentul „civilizat”.

Sexualizarea copiilor și ideologia de gen vor veni și peste noi. Nu am nicio îndoială. Clasa politică românească e formată în principal din lingăi, slugi și trădători de neam care vor face orice trebuie ca să fim „europeni”. La fel ca în Vest, și copiii noștri vor fi învățați încă de la grădiniță despre sexul anal și sexul oral. Și vor fi educați fără acordul părinților. Vor învăța la grădiniță faptul că masturbarea este un comportament sexual dezirabil și că avortul este o metodă contraceptivă. Comportamentul homosexual va fi încurajat încă de la grădiniță. O serie întreagă de chestiuni pe care acum le găsim inacceptabile se vor petrece în grădinițele și școlile din România fără acordul nostru și fără acordul părinților. Exact așa cum istoria este scoasă încet dar sigur din programa școlară și nimeni nu zice nimic. Exact așa cum opere literare care au modelat generații întregi de copii cu dragoste de neam și țară este înlocuită în programa școlară cu texte fără valoare literară și nimeni nu zice nimic. Iar cine se va opune sexualizării copiilor și ideologiei de gen va fi amendat și, cine știe, poate chiar închis. Există deja instrumentul legal care să facă faciliteze asta: Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării.

Ce puteam noi să facem acum, pe 6-7 octombrie? Puteam să punem frână ideologiei de gen, sexualizării copiiilor și sexo-marxismului în România. Să mai întârziem cu câțiva ani intrarea ei în grădinițele și școlile de la noi. Puteam să frânăm pentru câțiva ani sexualizarea copiilor noștri. Dar marea majoritate a societății românești nu a vrut. Acum va culege roadele boicotului. Din păcate însă, nu doar cei care au bocitotat acest referedum vor culege roadele invalidării referendumului ci și cei care am înțeles despre ce a fost vorba. Pentru că sexualizarea copiiilor ne va afecta pe toți, indiferent că am stat acasă sau am mers să votăm la referendum.

Pentru membrii grupării #boicot dar și pentru cei care au stat acasă pentru că pur și simplu nu i-a dus mintea să înțeleagă despre ce a fost vorba la acest referendum le recomand documentarul de mai jos (în limba engleză, detalii despre subtitrare în limba română pe link) și le spun că puteau să frâneze asta să afecteze și copiii noștri dar nu au făcut-o. Au prefereat să stea acasă. Sexualizarea copiilor nu va sta acasă. Ea va sta în grădinițele și școlile din România.

FOTO SUS: „The sex box”, material didactic pentru disciplina Educația Sexuală. Grupa de vârsta: grădiniță. Țara: Elveția. În timpul educarii copiii sunt îndemnați să își atingă organele genitale proprii sau unii altora sau să și le maseze cu saculeți cu nisip cald, pe muzica relaxantă (mai multe detalii aici).

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , , , , , ,

6 Responses to Cine vrea să înțeleagă despre ce a fost referendumul din 6-7 octombrie să citească acest articol. Dacă ești cretin NU citi acest articol!

 1. gutu says:

  Dom Tanasa daca-ti fi baiat destept ati sterge poza care face aluzie la organe,stiti poate va mai viziteaza si copiii ceea ce postati.

 2. Al. P. says:

  Am constiinta impacata pt ca am votat Da pe 6 oct,dar degeaba in contextul in care nu s-a validat.
  In schimb propria familie nu s-a deplasat la vot,nu mai zic de vechi prieteni (dragi chiar)ce au refuzat din motivele mai sus amintite sa voteze(ca e al lui Dragnea,ca ne modifica Constitutia pe ascuns, ca e degeaba……..)
  Pe langa asta am ajuns sa fiu incadrata prin generalizare de cunostinte de-ale mele ori de ale sotului ca fiind patetica,proasta chiar,inculta sau fara inima bineinteles prin postari scrie pe Fb pentru nici 10% nu cred ca ar fi putut sa imi zica in fata lucrurile respective.

 3. gutu says:

  Domnilor,cei care cititi intrebarea,datimi raspuns. De ce nu este pedepsita de lege casatoria intre 2 persoane de ace. lasi sex?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend