Dan Tanasă, subiect în discursul lui Laszlo Tokes de la Târgu Mureș

March 13, 2019 •extremism maghiar •Views: 2197

Aproximativ 2.000 de manifestanţi, care au luat parte la comemorarea unor martiri, la monumentul Secuilor Martiri, au pornit într-un marş spre centrul municipiului Târgu Mureş, sâmbătă după amiază, pentru a depune la Instituţia Prefectului o petiţie prin care solicită autonomie teritorială, transmite Antena 3.

Vezi și SENTINȚĂ în cazul Laszlo Tokes-Ordinul „Steaua României”

Pe parcursul marşului prin Târgu Mureş, care a urmat comemorării secuilor executaţi de armata austriacă în 1854, pentru conspiraţie, de la Monumentul Secuilor Martiri, manifestanţii au scandat: “Autonomie!”, “Să piară Trianonul!” şi “Libertate pentru Beke!”, cu referire la Beke István şi Szőcs Zoltán, membri ai grupării “Mişcarea de Tineret 64 de Comitate” (HVIM) din Transilvania, condamnaţi pentru acte de terorism de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la câte 5 ani de închisoare, transmite Pro TV.

În discursul ținut în fața mulțimii cu această ocazie (discursul intregal aici), europarlamentarul ungar Laszlo Tokes, a făcut referire directă la mine: „Să le ţinem piept acelora care “vor să ducă înapoi România în era Ceauşescu” – precum zice un jurnalist român. În România nu au loc nici diversiunile lui Dan Tănasă, un reprezentant al noii Securităţi, şi nici aşa-numitul Forum Civil al românilor din judeţele Covasna, Harghita şi Mureş”.

FOTO: Tokes la marșul din 10 martie 2019, facebook.com

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

7 Responses to Dan Tanasă, subiect în discursul lui Laszlo Tokes de la Târgu Mureș

 1. Constantin says:

  Felicitari pentru promovare, Dan ! :-))

 2. Gheorghe says:

  Un raspopit se gudura pe langa stapanul care l-a trimis in Parlamentul European. Doar “autoritatile” iti pot raspunde cum il sanctioneaza, daca le prinzi fara ciolan in gura si le dai probe juridice.

 3. Budaproste says:

  Tocmai ăștia, maeștri în diversiuni și înscenări, și-au găsit să vorbească. Să le amintească cineva enoriașilor habotnici ai episcopului dușmănos, că susținerea oarbă a unor infractori condamnați pentru terorism, se poate încadra în “apologia unei infracțiuni” și e faptă penală. Justiția română ce face?

  • Dan Tanasa says:

   Ai dreptate!

  • Gheorghe says:

   Sesizeaza justitia si-ti va raspunde acestei chestiuni gnoseologice.

   • Budaproste says:

    @Gheorge, nu stiu cum as putea face asta daca nu locuiesc in Romania, dar nu vorbesc in necunostinta de cauza, aici in Spania a fost condamnat un rapper doar pt. ca a elogiat ETA in versuri (cauta pe net cazul Valtonyc).
    Si respectivul face doar muzica, pe cand astia elogiaza teroristi in mod explicit in public ,in astfel de manifesatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Dan Tanasă, subiect în discursul lui Laszlo Tokes de la Târgu Mureș"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/dan-tanasa-subiect-in-discursul-lui-laszlo-tokes-de-la-targu-mures/