DOI ANI de când prefectul de Harghita M-A AMENINȚAT cu un DOSAR PENAL. Mincinosul Jean-Adrian, țuțărul ministrului Apărării, Mircea Dușa, e în continuare prefect de Harghita

February 20, 2015 •Jean-Adrian Andrei •Views: 1627

Prefectul Jean-Adrian Andrei, garantul arborării steagului secuiesc pe clădirile publice din județul Harghita (foto editată)

Prefectul Jean-Adrian Andrei, garantul arborării steagului secuiesc pe clădirile publice din județul Harghita (foto editată)

Înaltul funcționar public al statului român, reprezentantul Guvernului Victor Ponta în județul Harghita, nu doar că nu și-a cerut scuze, dar continuă să ocupe ca nesimțitul postul de prefect al județului Harghita.

În data de 24 ianuarie 2013 aduceam în atenția opiniei publice mesajul stupefiant pe care prefectul județului Harghita, Jean-Adrian Andrei, mi l-a trimis prin intermediul profilului meu de Facebook în data de 22 ianuarie 2013:

”Domnule Tanasa, va informez ca v-ati ales cu un dosar penal, pentru toate postarile de pe blogul dumneavoastra la adesa mea.

DOSAR PENAL asta vroiam sa scriu. Asta e.”

Până la această dată nu am primit niciun fel de citație, condamnare sau vreun altfel de document care să ateste existența acestui dosar penal. Ceea ce dovedește cât se poate de clar faptul că Jean-Adrian Andrei este nu doar un mincinos, ci și un frustrat uns înalt funcționar public al statului român doar pentru că este țuțărul actualului ministru al Apărării, PSD-istul Mircea Dușa.

În orice țară cu apă caldă la robinet, individul ăsta ar fi fost dat afară din sistem (asta pentru că nimeni nu ar fi așteptat ca el să-și dea demisia de onoare!). În România, sistemul are grijă de incompetenții unși clientelar în funcții publice. De altfel, incompetența casă și slugărnicia față de Mircea Dușa și UDMR sunt singurele argumente care l-au recomandat pe Jean.

Și ne mai mirăm că țara se află în marasmul ăsta fără speranță!

Tags: , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to DOI ANI de când prefectul de Harghita M-A AMENINȚAT cu un DOSAR PENAL. Mincinosul Jean-Adrian, țuțărul ministrului Apărării, Mircea Dușa, e în continuare prefect de Harghita

  1. antiunguri says:

    Prefectul asta este un alt tradator care nu are ce cauta in functii de conducere eliminat si el si structura inamica criminala numita UDMR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "DOI ANI de când prefectul de Harghita M-A AMENINȚAT cu un DOSAR PENAL. Mincinosul Jean-Adrian, țuțărul ministrului Apărării, Mircea Dușa, e în continuare prefect de Harghita"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/doi-ani-de-cand-prefectul-de-harghita-m-a-amenintat-cu-un-dosar-penal-mincinosul-jean-adrian-tutarul-ministrului-apararii-mircea-dusa-e-in-continuare-prefect-de-harghita/