EROII DE LÂNGĂ NOI. Cazul veteranului de război Dumitru Șomlea VIDEO

December 9, 2014 •eroi •Views: 2775

Veteranul de război Dutru Șomlea în patul său.

Veteranul de război Dumitru Șomlea în patul său (captură Facebook)

În timp ce politicienii defilează ”mândri că-s români” cu slogane seci și pângăresc patriotismul, eroii de lângă noi își duc traiul într-o mizerie revoltătoare, lipsiți de respectul pe care și l-au câștigat cu arma în mână apărând țara.

Vezi și EXEMPLAR. Bătrân din București care locuia în condiții inumane, ajutat după o mobilizare pe internet VIDEO

Zilele acestea a apărut în media alternativă online cazul lui Dumitru Șomlea, veteran de război în vârstă de 101 ani. Potrivit informațiilor de pe internet, acesta trăiește dintr-o pensie mizerabilă de doar 250 de lei, în ciuda faptului că a luptat opt ani din viață pe front.

Situația acestui veteran de război este revoltătoare. Din păcate sunt convins că acest caz nu este singular. Din fericire însă, lumea se mobilizează. Dumitru Șomlea merită mai mult! Dacă și voi credeți că merită fac un apel să vă implicați și să-l ajutăm. Documentați-vă și acționați! Puteți urmări un alt video aici. Un interviu cu Dumitru Șomlea aici.

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EROII DE LÂNGĂ NOI. Cazul veteranului de război Dumitru Șomlea VIDEO"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/eroii-de-langa-noi-cazul-veteranului-de-razboi-dumitru-somlea-video/