EXCLUSIV. ACT DE TRĂDARE NAȚIONALĂ. Parlamentul României, UMILIT de coaliția PNL-USR-UDMR: liber de 15 martie, Ziua maghiarilor de pretutindeni

March 10, 2021 •Parlamentul Romaniei •Views: 322

Parlamentul României nu va lucra luni, 15 martie. Solicitarea a venit din partea grupurilor parlamentare ale UDMR și a fost agreată de liderii grupurilor parlamentare PNL și USR. 15 martie este Ziua maghiarilor de pretutindeni, zi în care în județele Covasna și Harghita angajații din instituțiile publice conduse de membri UDMR primesc nelegal o zi liberă.

Citește și IMPLICAȚIILE deciziei UDMR în privința simbolurilor naționale ale maghiarilor din România. UDMR, subordonată total Ungariei

Coaliția PNL-USR-UDMR, cu acordul tacit al PSD, supun Parlamentul României unei umilințe supreme: senatorii și deputații nu vor lucra în plenul celor două Camere ale Parlamentului în data de 15 martie, Ziua maghiarilor de pretutindeni.

Potrivit programului de lucru aprobat de Biroul permanent al Camerei Deputaților, postat pe pagina de internet a instituției, pentru săptămâna viitoare, luni, 15 martie, deputații vor avea „Activitate în cadrul grupurilor parlamentare” în timp ce senatorii vor avea „Activităţi în circumscripţiile electorale”. Asta deși în mod curent în ziua de luni ambele camere ale Parlamentului au activitate în plen.

Cei care au solicitat ca Parlamentul să nu lucreze în plen în data de 15 martie au fost parlamentarii UDMR, care vor merge în circumscripții pentru a marca Ziua maghiarilor de pretutindeni, zi națională în Ungaria.

Citește și Istoricul Vasile Lechințan: 15 martie 1848 înseamnă amintirea unei crunte perioade de teroare pentru români

„Închiderea” Parlamentului României de ziua națională a Ungariei reprezintă o umilință supremă la adresa națiunii române. În loc să marcheze așa cum se cuvine memoria zecilor de mii de români masacrați în Transilvania după 15 martie 1848 doar pentru că și-au dorit să trăiască liberi, liderii PNL, USR și PSD au preferat să facă pe plac UDMR, adică Ungariei, și au „închis” Parlamentul. În 2017, spre exemplu, când 15 martie a picat într-o zi de miercuri, deputații au lucrat în comisiile parlamentare. În 2016 la fel, tot activitate în comisiile parlamentare. În anii 2004, 2005 și în 2006 Camera Deputaților a lucrat chiar în plen în data de 15 martie.

Citește și EXCLUSIV. Replica istoricului Vasile Lechințan la afirmațiile REVOLTĂTOARE ale viceprimarului UDMR din Arad. LISTA martirilor români din Hodac uciși de unguri în 1848 DOCUMENTE

FOTO: news.ro

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

13 Responses to EXCLUSIV. ACT DE TRĂDARE NAȚIONALĂ. Parlamentul României, UMILIT de coaliția PNL-USR-UDMR: liber de 15 martie, Ziua maghiarilor de pretutindeni

 1. ESTE INADMISIBILĂ ACESTĂ TRĂDARE DE ȚARĂ, NEM ȘI POPOR. ȚARA NOASTRĂ ESTE ROMÂNIA DE LA NISTRU PÂNĂ LA TISA, A ȘA A SCRIS ȘI A VĂZUT-O MIHAIL EMINESCU DRAGA NOASTRĂ ROMÂNIE.

 2. Anonim says:

  …Ip…Moisei…Teznea…Viseu de Sus – Dosu Taului, Cerișa, Marca, Brețcu, Mureșenii de Câmpie, Mihai Bravu, Zalău, Huedin, Belin, Zăbala, Halmășd, Sântion, Cosniciu de Sus, Camăr, Aghireș, Sucutard, Ditrău, Suciu de Sus, Tărian, Prundu Bârgăului, Cătina, Răchitiș, Șincai, Turda, Ozd, Gădălin – din pacate pentru ei – nu mai reprezinta decat numele geografice ale unor localitati!

 3. Dumitru says:

  Cum au votat lideri de grup P S D ,A U R.

 4. Eugen says:

  Aveți grija pe cine mai votați în viitor, s-a văzut cine cu cine este!

 5. Gabriel says:

  Cel mai permisiv și idiot popor noi suntem… 🤔Cum se poate așa ceva ? 😡😡😡

 6. Ticu says:

  Sa sarbatoreasca in tara lor, Ungaria .

 7. Mesterul says:

  Poastati numele parlamentarilor care au votata aceasta aberatie. ?

  • Dan Tanasa says:

   Nu s-a votat, a fost o decizie a liderilor de grup.

   • Lucia - Florentina Megru says:

    Si cum, acolo orice parlamentar sau lider de grup care ia decizii le poate impune intregului parlament?
    Eu vreau sa stiu pentru ce platesc taxe la stat si, implicit, cum serveste intereselor nationale ale acestui popor acest for legislativ pe data de 15 martie!

 8. Alin says:

  Ce părere putem avea? PNL, USR-PLUS și PSD au dovedit, o dată în plus, că sunt anti-naționale. Nu e deloc o exagerare. Am văzut și am experimentat asta de atâtea ori!

 9. Gogu Surdu says:

  Domnilor parlamentari ai actualei puteri, nu uitați că opinca românească este pe catargul parlamentului ungar, nu invers! Istoria se repetă pentru cei care nu au învățat nimic din ea și se răzbună!!!

 10. Liliana says:

  Inalta tradate!😨😨😨

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. ACT DE TRĂDARE NAȚIONALĂ. Parlamentul României, UMILIT de coaliția PNL-USR-UDMR: liber de 15 martie, Ziua maghiarilor de pretutindeni"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-act-de-tradare-nationala-parlamentul-romaniei-umilit-de-coalitia-pnl-usr-udmr-liber-de-15-martie-ziua-maghiarilor-de-pretutindeni/