EXCLUSIV. Covasna. Prefectul a ATACAT hotărârea „strada Wass Albert” a CL Târgu Secuiesc

January 20, 2016 •Covasna •Views: 2680

Prefectul județului Covasna, Sebastian Cucu, a atacat în contencios administrativ hotărârea Consiliului Local Târgu Secuiesc prin care consilierii locali ai UDMR și PCM au votat pentru ca o stradă din Târgu Secuiesc să poarte numele criminalului de război Wass Albert.

Vezi și ADEC a sesizat Parchetul în cazul cultului criminalului de război Wass Albert la Târgu Secuiesc

În luna noiembrie 2015 consilierii locali UDMR din cadrul Consiliului Local Târgu Secuiesc au votat alături de consilierii locali PCM și PPMT pentru ca o stradă din municipiul Târgu Secuiesc să poarte numele ciminalului de război Wass Albert.

Consiliul Local Târgu Secuiesc a votat în unanimitate, în ședința din 19 noiembrie 2015 ca o stradă din municipiu să poarte numele criminalului de război Wass Albert (detalii aici).

Inițiativa denumirii unei străzi din Târgu Secuiesc cu numele criminalului de război Wass Albert aparține organizației extremiste maghiare ”Mișcarea Tinerilor din cele 64 de comitate” – HVIM, care militează pentru anularea Tratatului de la Trianon și alipire Transilvaniei la Ungaria. Membrii HVIM au demarat la începutul acestui an o campanie de strângere de semnături pentru a susține acest demers (detalii aici și aici).

adresa primar tg secuiesc strada criminal razboi wass albert

FOTO: Kelemen Hunor, președinte UDMR

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Covasna. Prefectul a ATACAT hotărârea „strada Wass Albert” a CL Târgu Secuiesc"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-covasna-prefectul-a-atacat-hotararea-strada-wass-albert-a-cl-targu-secuiesc/