EXCLUSIV. Deși e directoare de opt luni, șefa OJFIR Covasna A PICAT examenul pentru ocuparea postului

October 9, 2015 •Covasna •Views: 8034

Directoarea Oficiului Judeţean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (OJFIR) Covasna a picat examenul pentru ocuparea postului. Cătălina Savin ocupă postul din ianuarie anul curent și continuă să-l ocupe și după ce a picat examenul de ocupare a postului.

Fără să aibe experiență ca funcționar public și cu o diplomă de inginer sudor în posesie (potrivit CV-ului postat pe pagina instituției), secretarul executiv al organizației PSD Covasna, Cătălina Savin, ocupă din luna ianuarie anul curent funcția de director al Oficiului Judeţean  pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Covasna. După cum declară în CV, Savin nu are absolut nicio experiență în carul instituției pe care o conduce.

Pentru pregătirea sa în domeniul sudurii și posesia unui cerificat de absolvire a unui curs (nu precizează durata cursului), Savin este plătită gras din fonduri publice cu cel puțin 7200 de lei, după cum reiese din grila de salarizare a instituției pe care o conduce. Surse din OJFIR Covasna spun că Savin încasează cu mult peste această sumă. Asta după ce a încasat peste 40 de mii de lei pe an din fonduri publice din poziția foarte solicitantă intelectual și fizic de consilier la Cancelaria Prefectului de Covasna (declarația aici și aici).

Modul în care Cătălina Savin a ajuns să conducă o instituție publică atât de importantă pentru dezvoltarea României fără niciun fel de experiență este o necunoscută.

Ceea ce știm sigur este că Savin a luat nota 2 (mai exact 2,6; probabil că a știut să-și scrie numele pe foaia de concurs și să se semneze) la concursul organizat de Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale în luna septembrie a.c. (lista cu notele la exmentul scris aici) pentru ocuparea postului de director al OJFIR Covasna. Adică exact al postului pe care Savin îl ocupă din luna ianuarie a.c.. După ce a ocupat timp de opt luni postul de director, PSD-ista Cătălina Savin a picat examenul (și încă în ce mod rușinos l-a picat!) de ocupare a postului pe care îl ocupă și în prezent. Superb, nu?!

savin catalina respins agentia pentru finantare investitiilor rurale covasna

FOTO: Cătălin Savin, afir.info

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

8 Responses to EXCLUSIV. Deși e directoare de opt luni, șefa OJFIR Covasna A PICAT examenul pentru ocuparea postului

 1. marian says:

  Totuși trebui sa acceptați ca fiecare om beneficiază și de circumstanțe atenuante. Poate omul ala a avut o problema personala și nu s-a putut pregăti bine sau poate s-a pregătit și dintr-un motiv obiectiv care poate tine tot de viata personala nu a putut sa arate ce poate. gândiți un pic mai bine, nu întotdeauna puteți avea dreptate. Pe de alta parte se observa ca dumneavoastră nu aveți în ocupație decât inveninarea altor oameni, în special pe cei din județul asta.. Nimeni nu e perfect. Și totuși rețineți ca poate nu sunteți în măsură să vorbiți. Ați contactat, în prealabil, persoana despre care tot aruncați cu diferite adjective, poate nedrepte, astfel încât sa ai un drept la replica?

 2. marian says:

  E un atac la persoana comandat dle. Tanasa.

  • Dan Tanasa says:

   Ai dreptate. M-a plătit Horia Grama.

   • Micul Laş (sau Miculaş?) says:

    Bună ironie, din două puncte de vedere. 🙂
    1-că Grama, PSD, să-şi atace protejaţii.
    2-Grama Horia să dea bani. :)) asta e şi mai tare, el nu dă bani, doar primeşte.
    Am “desenat” pentru cei care nu înţeleg prea bine, ai câţiva urmăritori care au problema asta, trebuie să le faci un desen ca să priceapă gluma.
    🙂

 3. nicu says:

  De rasul UDMR-eului…. Din pacate psd mai are asemenea ,, podoabe” si pe la alte institutii…….rusinica, rusinica! Traiasca pcr! (vezi nepotism, etc)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Deși e directoare de opt luni, șefa OJFIR Covasna A PICAT examenul pentru ocuparea postului"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-desi-e-directoare-de-opt-luni-sefa-ojfir-covasna-a-picat-examenul-pentru-ocuparea-postului/