EXCLUSIV. Dragnea și Tăriceanu cedează încă odată în fața UDMR: un deputat UDMR susținător al autonomiei teritoriale numit la Comisia specială de control a SRI

March 29, 2018 •Parlamentul Romaniei •Views: 3040

Plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului a votat ieri, 28 martie, numirea deputatului UDMR de Cluj, Csoma Botond, în funcția de secretar al Comisiei comune permanente a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI.

Vezi și OMOLOGUL LUI KELEMEN HUNOR. Fostul lider catalan Carles Puigdemont, arestat în Germania

În urmă cu câteva zile îmi exprimam nedumerirea în legătură cu posibilitatea ca liderul PSD Liviu Dragnea și liderul ALDE Călin Popescu-Tăriceanu să permită numirea unui susținător al autonomiei teritoriale pe criterii etnice a așa-zisului ținut secuiesc despre care jurnaliștii clujeni cred că ar fi cetățean ungar într-o funcție publică atât de importantă, precum cea de secretar al Comisiei comune permanente a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI.

Din păcate, Dragnea și Tăriceanu dovedesc din nou faptul că nu există nicio limită a cedărilor în fața UDMR. Nici interesul național, nici demnitatea românească și nici măcar securitatea națională a României nu sunt argumente rezonabile pentru Dragnea și Tăriceanu pentru a pune frână concesiilor făcute UDMR.

Motivele pentru care deputatul UDMR Csoma Botond nu poate ocupa o astfel de funcție, în opinia mea, le-am detaliat aici.

FOTO: agerpres.ro

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

3 Responses to EXCLUSIV. Dragnea și Tăriceanu cedează încă odată în fața UDMR: un deputat UDMR susținător al autonomiei teritoriale numit la Comisia specială de control a SRI

 1. Lacramioara says:

  Pădurile le-au vândut ; au păstrat doar lemnul pentru cozile de topor. Numai Dumnezeu dacă ne mai scapă de plaga asta că sunt o plagă politicienii ăștia ai noștri.

 2. Constantin says:

  Si ce face SRI ? Nu ia “masuri” ? Sa ia exemplu de la servicii de informatii serioase, din tarile vecine si prietene !

 3. Ar trebui contestat prin justitie says:

  Oare activitatile lui Csoma Botond nu pot fi considerate ca tradare de tara?

  https://www.dantanasa.ro/noaptea-mintii-un-udmr-ist-cetatean-ungar-propus-la-comisia-speciala-de-control-a-sri/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Dragnea și Tăriceanu cedează încă odată în fața UDMR: un deputat UDMR susținător al autonomiei teritoriale numit la Comisia specială de control a SRI"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-dragnea-si-tariceanu-cedeaza-inca-odata-in-fata-udmr-un-deputat-udmr-sustinator-al-autonomiei-teritoriale-numit-la-comisia-speciala-de-control-a-sri/