EXCLUSIV. Harta administrativă a județului Covasna din timpul UNGARIEI MARI, pe pagina web a CJ Covasna FOTO

October 28, 2014 •UDMR •Views: 1919

Groful UDMR Tamas Sandor, președintele CJ Covasna (FOTO: agerpres.ro)

Groful UDMR Tamas Sandor, președintele CJ Covasna (FOTO: agerpres.ro)

Pagina oficială de internet a Consiliului Județean Covasna (CJ) găzduiește harta administrativă a județului din timpul Ungariei Mari.

Vezi și EXCLUSIV. 2,5 milioane de lei, ”cadoul” lui Ponta pentru groful UDMR de la conducerea CJ Covasna DOCUMENT

Pagina oficială de internet a CJ Covasna, covasna.info.ro, condus de Tamas Sandor (UDMR) găzduiește o hartă administrativă a județului Covasna din timpul Ungariei Mari, atunci când județul Covasna era comitatul Haromszek (Trei Scaune) din Regatul Ungariei (pagina CJ Covasna aici). Actuala hartă administrativă a județului Covasna lipsește de pe pagina web a CJ Covasna.

Evident, județul Covasna a existat doar în timpul Ungariei Mari (când se chema Haromszek) iar istoria sa începe și se oprește la perioada Ungariei Mari.

Nostaligia grofului UDMR aflat la conducerea CJ Covasna după Ungaria Mare este evidentă. O dovadă în plus a faptului că autonomia așa-zisului ținut secuiesc este doar un prim pas către obiectivul final: refacerea Ungariei Mari.

harta covasna ungaria mare pagina cj covasna udmr

În locul unei hărți administrative actuale a județului Covasna, conducerea CJ Covasna a optat pentru harta comitatului Trei Scaune din timpul Ungariei Mari.

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

2 Responses to EXCLUSIV. Harta administrativă a județului Covasna din timpul UNGARIEI MARI, pe pagina web a CJ Covasna FOTO

  1. ROMAN minoritar in secuime says:

    Stau si ma uit consternat la ,,fabulosul“ Kelemen Hunor la antena 3, omul omul asta e complet dual, are mari probleme psihice. Mare las…. nu are sange in instalatie sa spuna la tv ce spune la manifestatiile de 15 martie. Mai e si Simona Steliana Tanasescu asa zisa consilier al iredentistului, o mare tradatoare de tara. ,,Biata“ femeie iti lasa impresia ca nu e cu toti boii acasa, parca ar fi beata sau drogata.

  2. catalin balau says:

    Dane sunt curios cati dintre ,,patriotii” de pe net vor fi prezenti la 1 decembrie in Sfantu Gheorghe ori in Miercurea Ciuc………..oare cati?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Harta administrativă a județului Covasna din timpul UNGARIEI MARI, pe pagina web a CJ Covasna FOTO"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-harta-administrativa-a-judetului-covasna-din-timpul-ungariei-mari-pe-pagina-web-a-cj-covasna-foto/