EXCLUSIV. INACCEPTABIL. Șeful CNCD, UDMR-istul Csaba Asztalos Ferenc, are și el alergie la sigla Centenarului Marii Uniri

August 20, 2018 • UDMR • Views: 1055

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, instituție publică a statului condusă de un membru UDMR, îngroașă rândurile instituțiilor publice controlate de UDMR care boicotează sigla Centenarului Marii Uniri pe documentele oficiale.

Vezi și EXCLUSIV. CNCD, condus de UDMR-istul Csaba Asztalos Ferenc, a încălcat LEGEA

Protected by Copyscape

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), autoritate de stat autonomă, condusă perpetuu de Csaba Asztalos Ferenc, membru UDMR, se alătură și el celorlalte instituții publice ale statului român care boicotează public marcarea anului Centenarului Marii Uniri.

Pentru a marca anul Centenarului Marii Uniri, Guvernul României a pus în practică un plan de comunicare unitară la nivelul administrației publice a statului român. Parte a acestui plan o reprezintă identitatea vizuală a Centenarului Marii Uniri. Ca parte a identității vizuale, instituțiile publice au obligația legală a de reproduce sigla Centenarului Marii Uniri pe documentele oficiale.

Astel, potrivit prevederilor art. II alin. 1 din O.U.G. nr. 22/2018 „Începând cu data intrării în vigoare Ghidului de identitate vizuală a Centenarului României (1918-2018) și a Primului Război Mondial și până la sfârșitul anului 2018, autoritățile și instituțiile publice, precum și instituțiile din subordinea, coordonarea sau autoritatea acestora, indiferent de modalitatea de finanțare, au obligația aplicării măsurilor de identitate vizuală prevăzute în acesta”. (detalii aici)

După cum am arătat deja aici, instituțiile publice ale statului român controlate de membri UDMR batjocoresc sărbătoarea Centenarului Marii Uniri și refuză în mod ostentativ să reproducă sigla Centenarului Marii Uniri pe documentele oficiale. Conducătorii acestor instituții se comportă de parcă aceste instituții publice ale statului român ar fi sediile UDMR iar ei ar fi angajați ai Ungariei. Atitudinea acestor personaje la adresa Centenarului Marii Uniri este una total inaceptabilă și trădează o mentalitate medievală a acestora.

Cum era de așteptat, șeful CNCD, UDMR-istul Csaba Asztalos Ferenc, nu putea rata ocazia de a-și manifesta public disprețul la adresa sărbătorii românilor și refuză și el să respecte legea și să reproducă sigla Centenarului Marii Uniri pe documentele oficiale.

Redau mai jos câteva documente emise anul acesta de CNCD pe care nu este reprodusă sigla Centenarului Marii Uniri.

FOTO: Președintele CNCD, Csaba Asztalos Ferenc, dolce-sport.ro

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , , , ,

One Response to EXCLUSIV. INACCEPTABIL. Șeful CNCD, UDMR-istul Csaba Asztalos Ferenc, are și el alergie la sigla Centenarului Marii Uniri

  1. Constantin says:

    CNCD a discriminat majoritatea romanilor din Romania. Urmarea nu poate sa fie decat autodesfiintare sau schimbarea conduceri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend