EXCLUSIV. INACCEPTABIL. Și primarul UDMR din Miercurea Ciuc a arborat steagul de doliu pe primărie de Ziua Imnului

August 2, 2018 • UDMR • Views: 1302

Primarul UDMR din Sfântu Gheorghe nu este singurul edil al formațiunii maghiare care a arborat steagul negru de doliu pe primărie de Ziua Imnului. Și primarul UDMR din Miercurea Ciuc a procedat la fel, arborând steagul negru de doliu pe fațada Primăriei Miercurea Ciuc, lângă drapelul național al României, pentru a batjocori astfel o sărbătoare națională.

Vezi și EXCLUSIV. Sentință DEFINITIVĂ: Primarul UDMR din Miercurea Ciuc, OBLIGAT să înlăture steagul secuiesc de pe domeniul public

Protected by Copyscape

Primarul UDMR din Sfântu Gheorghe, ultra-naționalistul Antal Arpad, nu a fost singurul edil UDMR care a arborat steagul negru de doliu pe fațada primăriei, lângă drapelul național, de Ziua Imnului, în semn de dispreț la adresa unei sărbători naționale.

La fel a procedat și primarul UDMR din Miercurea Ciuc, ultra-naționalistul Raduly Robert Kalman, care a arborat și el steagul negru de doliu pe fațada Primăriei Miercurea Ciuc, lângă drapelul național, cu ocazia Zilei Imnului, pentru a batjocori o sărbătoare națională a românilor.

De altfel, se pare că Raduly a arborat steagul negru de doliu cu caracter permanent pe fațada Primăriei Miercurea Ciuc pentru că steagul negru flutură și azi pe fațada primăriei.

Inutil să mai adaug faptul că cei doi edili UDMR, la fel ca toți ceilalți primari UDMR din țară, nu au arborat drapelul național în piețele publice de Ziua Imnului așa cum o cere legea.

FOTO: facebook.com

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , , , , ,

2 Responses to EXCLUSIV. INACCEPTABIL. Și primarul UDMR din Miercurea Ciuc a arborat steagul de doliu pe primărie de Ziua Imnului

  1. Marian says:

    la fel vor face si pe 01 decembrie și nici o instituție a statului nu va lua nici o măsură. simpli cetățeni se vor revolta în timp ce partidele politice îi vor curta pe unguri cu și mai multă ardoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend