EXCLUSIV. Instanța dispune din nou amendarea Președintelui CJ Covasna. VEZI MOTIVUL!

June 27, 2019 •justitie •Views: 232

Tribunalul Covasna a admis acțiunea Asociației Civice pentru Demnitate în Europa (ADEC), condusă de Dan Tanasă, și a dispus amendarea Președintelui Consiliului Județean Covasna, Tamas Sandor, pentru refuzul de a pune în executare o sentință definitivă.

Vezi și EXCLUSIV. Președintele CJ Covasna, Tamas Sandor, OBLIGAT definitiv de instanță să respecte limba oficială de stat

ADEC l-a acționat în judecată pe Președintele CJ Covasna, UDMR-istul Tamas Sandor, după ce aceasta a refuzat să pună în executare în termen legal o sentință definitivă prin care a fost obligat să respecte limba oficială de stat (detalii aici).

Pentru că a refuzat să pună în executare o sentință definitivă, ADEC l-a acționat în judecată pe Tamas Sandor și a solicitat instanței să dispună amendarea acestuia. Tribunalul Covasna a admis solicitarea ADEC.

Sentința Tribunalului Covasna pe scurt (detalii aici): „Admite cererea formulată de reclamanta Asociaţia Civică pentru Demnitate în Europa, în contradictoriu cu pârâtul Preşedintele Consiliului Judeţean Covasna Tamaş Sandor şi în consecinţă: Dispune amendarea Preşedintele Consiliului Judeţean Covasna Tamaş Sandor cu 20% din salariul minim brut pe economie pe zi de întârziere, care se face venit la bugetul de stat, pentru refuzul de a pune în executare dispoziţiile sentinţei civile nr. 685/20.09.2018 pronunţată de Tribunalul Covasna în dosarul civil nr. 665/119/2018. Cu drept de recurs care se va depune la Tribunalul Covasna în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi – 24 iunie 2019”.

FOTO: cotidianul.ro

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

5 Responses to EXCLUSIV. Instanța dispune din nou amendarea Președintelui CJ Covasna. VEZI MOTIVUL!

  1. Iliana says:

    Felicitări Dan Tanasă!

  2. gggg says:

    Va rugam sa solicitati in temeiul Legii 544/2001 informatii cu privire la sursa finantarii amenzii, iar daca amenda este platita din bugetul judetului va rugam sa sesizati si Curtea de Conturi a Romaniei.

  3. Dan says:

    Felicitari !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend

Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Instanța dispune din nou amendarea Președintelui CJ Covasna. VEZI MOTIVUL!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-instanta-dispune-din-nou-amendarea-presedintelui-cj-covasna-vezi-motivul/