EXCLUSIV. „Községháza”, dată jos de pe Primăria Corund

October 13, 2016 • Harghita • Views: 6563

Primarul comunei Corund, județul Harghita, mi-a comunicat astăzi faptul că a pus în executare sentința civilă prin care a fost obligat definitiv să îndepărteze inscripția în limba maghiară „Községháza” de pe fațada primăriei.

Vezi și EXCLUSIV. Președintele UDMR al CJ Covasna pierde DEFINITIV procesul în cazul „Megyehaza”

Curtea de Apel Târgu Mureș a respins marți, 20 septembrie a.c., recursul prin care primarul UDMR al comunei Corund, Katona Mihály, a încercat să anuleze sentința Tribunalului Harghita prin care a fost obligat să îndepărteze inscripția în limba maghiară „Községháza” de pe fațada primăriei și să plătescă cheltuieli de judecată (detalii aici).

adresa-primaria-corund-kozseghaza-dan-tanasa

În mod halucinant, prefectul județului Harghita, Jean-Adrian Andrei, a susținut într-un document oficial din februarie 2014 faptul că această inscripție respectă Constituția României și este amplasată legal pe fațada Primăriei Corund (detalii aici).

În mod normal, într-o țară cu apă caldă la robinet, acest individ ar fi fost destituit din funcția publică pentru care este plătit atât de gras pentru refuzul de a asigura respectarea legilor și a Constituției României. Andrei nu doar că a refuzat să acționeze legal în acest caz, deși era obligat legal, ci a emis un document ticălos în care a susținut că în acest caz legea este respectată. Cred că locul acestui individ este mai potrivit în administrația publică din Ungaria, având în vedere că apără public inscripții specifice administrației din țara vecină.

FOTO: sediul Primăriei Corund

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , ,

One Response to EXCLUSIV. „Községháza”, dată jos de pe Primăria Corund

  1. […] Vezi și EXCLUSIV. „Községháza”, dată jos de pe Primăria Corund […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend