EXCLUSIV. Legea monitorizării exportului de masă lemnoasă, blocată de OPT luni la Camera Deputaților

March 2, 2016 •Parlamentul Romaniei •Views: 43184

Camera Deputaților este de mai bine de opt luni complicele mafiei lemnului din România. După ce a fost adoptat în procedură de urgență la Senat, proiectul de lege care ar putea opri devastarea pădurilor României stă din luna iunie 2015 pe masa Camerei Deputaților. Între timp, furtul de masă lemnoasă din pădurile României continuă. Mafia lemnului nu este deranjată de nimeni.

După cum am semnalat și în luna decembrie 2015, proiectul de lege care ar putea opri devastarea pădurilor României stă din luna iunie 2015 pe masa Camerei Deputaților, condusă de PSD-istul Valeriu Zgonea.

Deși a fost adoptat în procedură de urgență de Senat încă din luna iunie 2015, lună în care a fost transmis Camerei Deputaților, proiectul stă blocat. Din luna septembrie 2015 nu s-a mai înregistrat nicio mișcare.

Informații complete despre acest caz aici.

FOTO: Valeriu Zgonea, Președintele Camerei Deputaților, psnews.ro

P.S.: Prin comparație, legea care prevede instituirea unei zile a limbii maghiare în România a fost adoptată de Parlamentul României în doar opt luni. Când este vorba de salvarea pădurilor României parlamentarii sunt însă mai domoli. Sau mai complici?

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Legea monitorizării exportului de masă lemnoasă, blocată de OPT luni la Camera Deputaților"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-legea-monitorizarii-exportului-de-masa-lemnoasa-blocata-de-opt-luni-la-camera-deputatilor/