EXCLUSIV. Președintele UDMR Harghita prezent la tabăra extremiștilor de la Borzont unde se cânta MOARTEA României FOTO

August 7, 2014 •UDMR •Views: 2017

6 august 2014. Președintele UDMR Harghita, Borboly Csaba (primul din stânga), a fost prezent la tabăra extremiștilor de la EMI (FOTO: facebook.com)

6 august 2014. Președintele UDMR Harghita, Borboly Csaba (primul din stânga), a fost prezent la tabăra extremiștilor de la EMI (FOTO: facebook.com)

Președintele UDMR Harghita, Borboly Csaba, care este și președintele Consiliului Județean Harghita, a participat ieri la tabăra extremiștilor de la Tineretul Maghiar din Ardeal (EMI).

Vezi și ÎN TIMP CE UDMR DISPREȚUIEȘTE ZIUA DE 1 DECEMBRIE. Premierul Victor Ponta alături de UDMR la comemorarea unor secui uciși de trupele ţariste şi austriece

Localitatea Borzont din județul Harghita găzduiește și în acest an, începând din 5 august, tabăra extremiștilor radicali maghiari organizați în Tineretul Maghiar din Ardeal (detalii aici). Ediția din 2013 a fost finanțată din fonduri publice ale CJ Harghita și Primăriei Joseni (detalii aici).

Alături de președintele CJ Harghita a mai participat și primarului municipiului Gheorgheni, Mezei Janos (PCM). Tabăra EMI se desfășoară în aceeași perioadă și în aceeași locație cu tabăra tineretului de la Jobbik, formațiune neo-fascistă din Ungaria, al treilea partid politic din Ungaria (detalii aici).

În 2013, prezent la Tabăra Tineretului Maghiar din Ardeal (Erdelyi Magyar Ifjak-EMI) de la Borzont, judeţul Harghita – eveniment cofinantat de Primaria Joseni si CJ Harghita – liderul partidului extramist maghiar Jobbik a facut o serie de declaratii ostile statului roman, printre care si faptul ca e dispus sa isi asume “un conflict cu Romania”. De asemenea, discursul lui Gabor Vona a cuprins elemente de nationalism extremist si chiar rasism, liderul formatiunii maghiare aducand in discutie importanta protejarii “propriei rase” (detalii aici).

Conform afișului taberei, și în acest an la eveniment va participa formația de muzică rock Karpatia, interzisă în Slovacia, binecunoscută pentru melodiile în care cântă moartea Tratatului de la Trianon (detalii aici).

Vezi și EXCLUSIV. Noul prefect de Harghita e membru în prezidiul unui consiliu din ”Ținutul Secuiesc” FOTO

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to EXCLUSIV. Președintele UDMR Harghita prezent la tabăra extremiștilor de la Borzont unde se cânta MOARTEA României FOTO

  1. […] Vezi și EXCLUSIV. Președintele UDMR Harghita prezent la tabăra extremiștilor de la Borzont unde se cânta… […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Președintele UDMR Harghita prezent la tabăra extremiștilor de la Borzont unde se cânta MOARTEA României FOTO"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-presedintele-udmr-harghita-prezent-la-tabara-extremistilor-de-la-borzont-unde-se-canta-moartea-romaniei-foto/