EXCLUSIV. Primarul PCM din Băile Tușnad, Albert Tibor, îmi datorează bani și refuză să plătească

February 5, 2019 •extremism maghiar •Views: 1332

Primarul PCM din Băile Tușnad, Albert Tibor, îmi datorează de mai multe luni o sumă de bani după ce a pierdut definitiv un proces cu asociația pe care o conduc.

Vezi și EXCLUSIV. Primarul PCM din Băile Tușnad, obligat DEFINITIV de instanță să îndepărteze inscripția „Városháza” de pe primărie

La finalul lunii septembrie 2018 Curtea de Apel Târgu Mureș a respins recursul primarului din Băile Tușnad împotriva sentinței Tribunalului Harghita prin care acesta a fost obligat să îndepărteze inscripția „Városháza”, specifică sistemului administrativ din Ungaria, de pe fațada Primăriei Băile Tușnad.

Anterior, în același proces, Tribunalul Harghita l-a obligat pe Albert Tibor să plătească suma de 1050 de lei cheltuieli de judecată asociației pe care o conduc.

Astăzi, același Albert Tibor care îmi datorează bani și împotriva căruia voi demara procedura executării silite, a fost la Parchetul de la lângă Judecătoria Gheorgheni pentru a depune o plângere penală împotriva mea pe motiv că aș fi vinovat de instigare la ură împotriva maghiarilor (detalii aici).

FOTO: primarul Albert Tibor, înacdrat de Viktor Orban, premierul Ungariei, și Laszlo Tokes, budapesttimes-archiv.bzt.hu

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

4 Responses to EXCLUSIV. Primarul PCM din Băile Tușnad, Albert Tibor, îmi datorează bani și refuză să plătească

  1. Fülöp István says:

    O fi asa? Se poate verifica aici: http://portal.just.ro/43/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=9600000000041390&id_inst=43
    Scrie negru pe alb: “Respinge cererea intimatului Asociaţia Civică pentru Demnitate în Europa, de obligare a recurentului la plata cheltuielilor de judecată. Definitivă.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Primarul PCM din Băile Tușnad, Albert Tibor, îmi datorează bani și refuză să plătească"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-primarul-pcm-din-baile-tusnad-albert-tibor-imi-datoreaza-bani-si-refuza-sa-plateasca/