NOI ÎNCERCĂRI DE INTIMIDARE. PCM, partenerul UDMR, plângere penală pe numele meu

February 5, 2019 •extremism maghiar •Views: 1725

Mezei Janos, președintele Partidului Civic Maghiar (PCM), însoțit de primarul PCM din Odorheiu Secuiesc, Galfi Arpad, primarul PCM din Gheorgheni, Nagy Zoltan, și primarul PCM din Băile Tușnad, Albert Tibor, însoțiți de mai multe persoane au depus astăzi o plângere penală împotriva mea și a Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș.

Vezi și Ungaria vrea să-mi desființeze asociația cu care asigur respectarea Constituției și a legii în Covasna și Harghita

Mezei Janos, președintele Partidului Civic Maghiar (PCM), partenerul UDMR, însoțit de primarul PCM din Odorheiu Secuiesc, Galfi Arpad, primarul PCM din Gheorgheni, Nagy Zoltan, și primarul PCM din Băile Tușnad, Albert Tibor, au depus astăzi, 5 februarie, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Gheorgheni, o plângere penală împotriva mea și a Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș.

Vezi și EXCLUSIV. PCM, partenerul UDMR, adună bani pentru agresorul șefului OPC Covasna

Liderii PCM Mezei Janos, Galfi Arpad, Nagy Zoltan și Albert Tibor, consideră că eu mă fac vinovat de instigare publică și incitare la ură și discriminare împotriva maghiarilor.

Cele patru persoanje s-au prezentat astăzi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Gheorgheni însoțiți de o armată întreagă de simpatizați PCM și presă de limbă maghiară. Momentul a fost postat pe pagina de Facebook a PCM.

Acțiunea liderilor PCM are rolul de a mă intimida și de a incita la ură interetnică împotriva mea. Cei patru, pioni importanți ai intereselor Ungariei în România, nu sunt singurii care acționează pentru reducerea mea la tăcere. Atât UDMR cât și Ungaria acționează pe toate căile pentru intimidarea și denigrarea mea, precum și pentru desființarea asociației pe care o conducși cu care am câștigat zeci de procese prin care am impus domnia legii în județele Covasna și Harghita.

FOTO: Mezei Janos, astăzi, susține o conferință de presă în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Gheorgheni, facebook.com

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

14 Responses to NOI ÎNCERCĂRI DE INTIMIDARE. PCM, partenerul UDMR, plângere penală pe numele meu

 1. Péter Attila says:

  Bravo PCM! Dumneata esti care incita la ura interetnica, trebuie sa raspunzi pentru asta in fata legi. Intr-o tara normala locul tau ar fi intre gratii.

  • Dan Tanasa says:

   Știu, dacă era după tine mă și spânzurai :)) Hajra Horthy! :)))

   • Péter says:

    Vai ce prost esti! Vai de capul tau!

    • Dan Tanasa says:

     Mulțumesc!

    • Mircea Alexandru Octavian says:

     Prost e cel ce a uitat propria istorie sau din o mare ipocrizie, caută să ocolească adevăruri ce stau la baza acestui neam!
     Nimeni nu caută ceea ce căutați voi “victimizaților” …..
     Din toată inima îmi doresc să vă treziți iară cu opinca românească “În creștetul capului”.
     Noi nu suntem dușmani, ci încercăm să ne apărăm glia și drepturile!
     Așa că…. măi Pèter…. scoate capul din politică și FI OM!

     • Peter says:

      Domnu Tanase, “Prin mandrie se atata numai certuri, dar intelepciunea este cu cel ce asculta sfaturile.” (Prov. 13-10)

      • kermit says:

       Cu alte cuvinte trebuie sa luam aminte la sfaturile pe care n-i le dau ungurii si sa imbratisam ” Adevarurile” lor. Nu stiu de ce dar imi pare cunoscut acest du-te vino de Déjà Vu -uri unguresti … Cam de cand cu asa zisul lor descalecat tot avem parte de ele.

   • Dragon17 says:

    Vă credeam mult mai deştept şi mai inteligent. Comentariul de mai sus însă vă caracterizează perfect: sunteţi un şovin înnăscut, dar să nu uitaţi că toate sentimentele negative care se abat asupra Dvs. vă vor afecta profund, atât personal cât şi prin cei dragi. Nu vă invidiez de loc, dimpotrivă, vă compătimesc.
    D-zeu să vă ierte!

  • emil says:

   după gratii ,sa stea cei care nu respecta legile acestei tari ,Romania.

 2. Dan says:

  Sa ne tii la curent cu procesul. Ei vorbesc de incitare la discriminare si ura ?!!!!
  Succes, nu te lasa.

 3. Negru says:

  Respect! unde este SRI?! – asta nu este de siguranta nationala?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "NOI ÎNCERCĂRI DE INTIMIDARE. PCM, partenerul UDMR, plângere penală pe numele meu"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/noi-incercari-de-intimidare-pcm-partenerul-udmr-plangere-penala-pe-numele-meu/