EXCLUSIV. Primarul UDMR din Ojdula, OBLIGAT de instanță să îndepărteze steagul secuiesc de pe domeniul public

October 10, 2019 •justitie •Views: 273

Tribunalul București a admis marți, 8 octombrie 2019, acțiunea Asociației Civice pentru Demnitate în Europa (ADEC) și l-a obligat pe primarul UDMR al comunei Ojdula, județul Covasna, să îndepărteze steagul secuiesc de pe domeniul public al comunei.

Vezi și EXCLUSIV. Sentință DEFINITIVĂ: primarul UDMR din Ciumani, OBLIGAT să dea jos steagul secuiesc de pe primărie

Acțiunea în instanță pentru aplicarea legii a fost demarată de Asociația Civică pentru Demnitate în Europa (ADEC) în luna iunie 2019, după ce primarul comunei Ojdula, Brânduş Szilveszter (UDMR), a refuzat să aplice legea.

Solutia pe scurt a Tribunalului București (detalii aici): „Admite acţiunea. Obligă pârâtul să îndepărteze steagul CNS arborat cu caracter permanent pe domeniul public al UAT Ojdula. Obligă pârâtul să plătească reclamantei suma de 50 lei cheltuieli de judecată. Cu recurs care se depune la Tribunalul Bucureşti Secţia a II a Contencios Administrativ şi Fiscal în termen de 15 zile de la comunicare”.

FOTO: primarul Brânduş Szilveszter, rmdsz.ro

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Primarul UDMR din Ojdula, OBLIGAT de instanță să îndepărteze steagul secuiesc de pe domeniul public"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-primarul-udmr-din-ojdula-obligat-de-instanta-sa-indeparteze-steagul-secuiesc-de-pe-domeniul-public/