EXCLUSIV. Primarul UDMR din Sfântu Gheorghe, EXECUTAT SILIT

June 6, 2016 •justitie •Views: 5008

Judecătoria Sfântu Gheorghe a admis joi, 2 iunie a.c., cererea de încuviințare a executării silite a primarului municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, formulată de subsemnatul prin intermediul unui executor judecătoresc.

Vezi și Antal Arpad – UDMR: Romanii din “Tinutul Secuiesc” ar putea sa aiba soarta sarbilor din Kosovo. Daca nu obtinem autonomia teritoriala orice se poate intampla in secuime. AUDIO/VIDEO/DOC

Primarul UDMR al municipiului Sfântu Gheorghe a fost obligat de Tribunalul Covasna și Curtea de Apel Brașov să-mi plătescă suma de 1050 de lei cu titlu de cheltuieli de judecată într-un dosar (646/119/2015) în care am solicitat instanței de judecată să-l oblige pe primarul UDMR să-mi comunice un document public după ce acesta refuzase să facă acest lucru.

Deși primarul UDMR din Sfântu Gheorghe ar fi trebuit să pună în excutare sentința Tribunalului Covasna și decizia Curții de Apel Brașov încă din luna februarie a.c. și să-mi plătească suma de bani pe care mi-o datoreză, Antal Árpád a refuzat să facă acest lucru, motiv pentru care m-am adresat unui executor judecătoresc care a întocmit dosarul de executare silită și a demarat procedura executării silite (dosarul aici).

Cetățenii municipiului Sfântu Gheorghe sunt din nou nevoiți să plătească din buzunarul lor lipsa de bun simț a primarului UDMR Antal Árpád care a refuzat să-mi achite suma datorată crezând că astfel își bate joc de mine. Antal este obligat acum să plătească și cheltuielile cu executarea silită.

FOTO: Antal Árpád, facebook.com

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

4 Responses to EXCLUSIV. Primarul UDMR din Sfântu Gheorghe, EXECUTAT SILIT

  1. I says:

    FELICITARIIII

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Primarul UDMR din Sfântu Gheorghe, EXECUTAT SILIT"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-primarul-udmr-din-sfantu-gheorghe-executat-silit/