EXCLUSIV. Șefa UDMR a DRI utilizează acum sigla Centenarului României pe documentele oficiale

August 21, 2018 •UDMR •Views: 1065

Departamentul pentru Relații Interetnice aflat în subordinea Primului-ministru şi în coordonarea ministrului delegat pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului a început în sfârșit să reproducă sigla Centenarului Marii Uniri pe documentele oficiale.

Vezi și EXCLUSIV. INACCEPTABIL. Instituțiile publice controlate de UDMR refuză să utilizeze sigla Centenarului Marii Uniri pe documentele oficiale

Departamentul pentru Relații Interetnice (DRI), condus de secretarul de stat Laczikó Enikő, membru UDMR, a început în sfârșit să reproducă sigla Centenarului Marii Uniri pe documentele oficiale ale instituției, potrivit prevederilor art. II alin. 1 din O.U.G. nr. 22/2018 care prevăd faptul că „Începând cu data intrării în vigoare Ghidului de identitate vizuală a Centenarului României (1918-2018) și a Primului Război Mondial și până la sfârșitul anului 2018, autoritățile și instituțiile publice, precum și instituțiile din subordinea, coordonarea sau autoritatea acestora, indiferent de modalitatea de finanțare, au obligația aplicării măsurilor de identitate vizuală prevăzute în acesta”. (detalii aici) După cu am arătat anterior, conducerea DRI refuza să utilieze sigla Centenarului pe documentele oficiale.

UDMR-ista Laczikó Enikő nu a făcut acest lucru de bună voie ci abia după ce a fost chestionată de către un cetățean român interesat de motivele pentru care secretarul de stat UDMR nu respectă anul Centenarului Marii Uniri.

Perfidă, Laczikó Enikő i-a comunicat cetățeanului faptul că până acum nu a reprodus sigla Centenarului Marii Uniri pe documentele oficiale pentru că la mijloc a fost vorba despre „o perioadă de tranziție”. După aproape opt luni scurse din anul Centenarului conducerea UDMR a DRI respectă legea.

FOTO: bn24.ro

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Șefa UDMR a DRI utilizează acum sigla Centenarului României pe documentele oficiale"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-sefa-udmr-a-dri-utilizeaza-acum-sigla-centenarului-romaniei-pe-documentele-oficiale/