EXCLUSIV. UDMR continuă să încurajeze cultul personalității CRIMINALULUI de război Wass Albert

April 27, 2017 •UDMR •Views: 3258

Cu largul concurs al autorităților de la București, Uniunea Democrată Maghiară din România (UDMR), condusă de Kelemen Hunor, continuă să încurajeze și să promoveze activ cultul criminalului de război Wass Albert, vinovat de moartea unor români și evrei.

Vezi și HALUCINANT. Kosovo, un posibil model de urmat pentru UDMR VIDEO

În mod cu totul halucinant și perfect ilegal, UDMR continuă să încurajeze și să promoveze activ cultul criminalului de război Wass Albert.

Astfel, în luna octombrie 2015 consilierii locali din cadrul Consiliului Local Târgu Secuiesc, cu majoritate UDMR, au votat alături de consilierii locali PCM și PPMT pentru ca o stradă din municipiul Târgu Secuiesc să poarte numele criminalului de război Wass Albert. Extremiștii moderați s-au aliat cu extremiștii radicali pentru a cinsti memoria unui criminal de război vinovat de moartea unor români. Propunerea a venit din partea organizației fasciste HVIM.

În cursul lunii februarie a.c., criminalul de război Wass Albert a fost omagiat la Sfântu Gheorghe, oraș condus de primarul UDMR Antal Arpad Andras (detalii aici).

Tot în luna februarie a.c. liderul UDMR Covasna, Tamas Sandor, președintele Consiliului Județean Covasna, s-a arătat deranjat de ancheta Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Secuiesc care cercetează hotărârea Consiliului Local Târgu Secuiesc din octombrie 2015 și a făcut apel public la demararea unor seri de lectură din opera criminalului de război Wass Albert. „Le propun bibliotecilor să iniţieze seri de lectură Wass Albert. Voi participa şi eu cu mare drag, voi duce volume, voi citi din ele”, a subliniat preşedintele UDMR Covasna, citat de presa locală (detalii aici).

De asemenea, elevi de școală generală sunt puși să recite din opera criminalului de război Wass Albert la manifestările publice organizate de UDMR, cum ar fi cele organizate cu prilejul zilei de 15 martie (detalii aici).

FOTO: Kelemen Hunor, liderul UDMR

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

5 Responses to EXCLUSIV. UDMR continuă să încurajeze cultul personalității CRIMINALULUI de război Wass Albert

  1. Secelean Vasile says:

    Nui de vina UDMR, vina o poarta politicieni Romani pt.ca le permite sa faca asa ceva. Avem legi si trebuie rrspectate de toti cetateni Romaniei,cine nu respecta la PUSCARIE CU EI TOTI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. UDMR continuă să încurajeze cultul personalității CRIMINALULUI de război Wass Albert"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-udmr-continua-sa-incurajeze-cultul-personalitatii-criminalului-de-razboi-wass-albert/