Gest de normalitate la Cluj-Napoca. Etnicii maghiari au intrat cu tricolorul românesc în biserică VIDEO

March 16, 2016 • Cluj Napoca • Views: 6539

Peste 500 de etnici maghiari de la Cluj au ieșit în stradă pentru a sărbători Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, transmite Știri de Cluj.

Vezi și De 15 martie îi transmit „La mulți ani” primarului UDMR din Vâlcele

Aceștia au pornit din fața Institutului Teologic Reformat și au marșat pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, până la Biserica Sf. Mihail, unde participă la o slujbă religioasă.

Manifestanții au intrat în biserică arborând și tricolorul, alături de steagul Ungariei și cel secuiesc. Tricolorul a fost ținut de unul dintre tineri și a deschis drumul alaiului care a intrat în biserică.

Gest de normalitate la Cluj. Etnicii maghiari au intrat cu tricolorul în biserică VIDEO http://www.stiridecluj.ro/social/gest-de-normalitate-la-cluj-etnicii-maghiari-au-intrat-cu-tricolorul-in-biserica-video

Posted by STIRI de CLUJ on Tuesday, March 15, 2016

FOTO: stiridecluj.ro

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , ,

One Response to Gest de normalitate la Cluj-Napoca. Etnicii maghiari au intrat cu tricolorul românesc în biserică VIDEO

  1. gaf says:

    care “normalitate”? 15 martie este o zi a crimei contra romanilor din Transilvania, asa ceva este mai mult decat o jignire… E cea mai absurda sfidare si nici o tara din lume nu ar permite o asemenea ofensa. Urmasii ucigasilor de romani de la 1848-1849 hahaie in ograda urmasilor celor ucisi. Daca aceasta e “normalitate”, atunci am cazut in schizofrenie. Inchipuiţi-va ca germanii din Alsacia si Lorena ar face ceea ce fac ungurii la noi, adica ar defila cu steaguri ale celor ce au invins Franta la Sedan, ar topaii in uniforme ale armatei Kaiserului Wilhelm I si cu sabii, cu cai etc. Asa ceva nu se poate inchipui in Franta si-n nici o tara din lume, doar in amarata de Romanie…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend