HARGHITA. Uniformele angajaților servicului public de Pază Civilă din Zetea, inscripționate mai întâi în limba maghiară

July 7, 2020 •noaptea minții •Views: 293

Uniformele angajaților servicului public de Pază Civilă din subordinea Primăriei Zetea din județul Harghita sunt inscripționate mai întâi în limba maghiară.

Citește și EXCLUSIV. Primarul UDMR din Zetea, sancționat de CNCD pentru discriminarea pe criterii etnice a românilor

Primarul UDMR din comuna Zetea, Attila Nagy, vrea neapărat să locuiască în Ungaria. Iar pentru asta a inscripționat uniformele angajaților servicului public de Pază Civilă din subordinea primăriei mai întâi în limba maghiară, limba oficială de stat în Ungaria, și abia după aceea în limba oficială de stat din România, limba română.

În cazul utilitarei folosită de acest serviciu public, primarul UDMR Attila Nagy a avut grijă ca inscripția în limba maghiară să fie de câteva ori mai mare decât inscripția în limba română, limba oficială de stat a țării care îi plătește salariul.

FOTO: facebook.com

UPDATE 15.07.2020: Primarul comunei Zetea a comunicat, urmare unei solicitări pe care i-am trimis-o în temeiul Legii nr.544/2001, informațiile de mai jos. Articolul meu s-a bazat pe informațiile publicate pe pagina oficială de internet a primarului comunei Zetea din care reiese că există un serviciu de Pază Civilă iar primarul este implicat în activitatea acestui serviciu.

FOTO: facebook.com

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

2 Responses to HARGHITA. Uniformele angajaților servicului public de Pază Civilă din Zetea, inscripționate mai întâi în limba maghiară

  1. ioan says:

    DAR DE CE TE MANINCA PE TINE UNDEVA DE UNIFORMELE LOR,DUTE LA FARMACIE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "HARGHITA. Uniformele angajaților servicului public de Pază Civilă din Zetea, inscripționate mai întâi în limba maghiară"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/harghita-uniformele-angajatilor-servicului-public-de-paza-civila-din-zetea-inscriptionate-mai-intai-in-limba-maghiara/