INACCEPTABIL. Denunț public atacul grobian al soțului managerului Teatrului „Andrei Mureșanu” la adresa mea

November 22, 2018 •Sfantu Gheorghe •Views: 1958

O parte a colectivului Teatrului „Andrei Mureșanu” din Sfântu Gheorghe, funcționari publici ai statului, au pornit un adevărat război împotriva mea, un simplu cetățean, pentru că mi-am permis să critic activitatea instituției publice.

Vezi și REVOLTĂTOR. De Ziua Națională, singurul teatru românesc din Covasna și Harghita pune în scenă o COMEDIE a unui producător maghiar despre anul 1918

Pentru că am avut tupeul să-mi exprim propria mea opinie cu privire la faptul că pe scena TAM se va juca, chiar de Ziua Națională, pe foarte mulți bani publici, o comedie despre anul 1918 cu drapelul Ungariei pe afiș (detalii aici), a unui producător de etnie maghiară care s-a remarcat deja la Târgu Mureș cu o piesă de teatru în care batjocorește simbolul marelui voievod Mihai Viteazul (detalii aici), am ajuns să fiu insultat și batjocorit de angajații TAM și chiar de soțul managerului TAM, Anna Popa, colaborator și el al TAM.

În încercarea ridicolă de a mă batjocori public, managerul Anna Popa a postat pe pagina sa de Facebook răspunsul pe care mi l-a dat în urma unei solicitări pe care i-am adresat-o în baza Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informații de interes public. Deși e funcționar public, plătit din bani publici, în slujba cetățeanului, managerul TAM a fost foarte iritată de tupeul meu. Cum mi-am putut eu permite să o chestionez cu privire la activitatea instituției publice pe care o conduce. Cât tupeu pe mine?! Un așa tupeu trebuie pus la punct!

După ce managerul TAM, Anna Popa, a postat în spațiul public, pe Facebook, mesajul în care mă ridiculizează, a început hora oamenilor de „cultură” care mă insultă în mod gratuit și fără niciun argument.

„Cum cacat te’ai maritat cu animalu ala? Ala e bolnav rau!”. Acesta este mesajul pe care Ion Fiscuteanu Jr., actor al Teatrului „Andrei Mureșanu”, condus de managerul Anna Popa, l-a transmis, ieri seară, mult după miezul nopții, soției mele, prin intermediul rețelei de socializare Facebook (proba foto aici).

Soțul managerului TAM, colaborator al TAM, plătit și el din fonduri publice, mă compară cu hienele și nu se ferește să sugereze chiar că sunt un prost. Marius Popa, soțul manaferului TAM Anna Popa scrie: „Domnu’ nu cumva vrea capital de imagine, politician fiind? Știi ce zic. Ăștia sunt ca hienele. “Revoltător…” Hahahahahahaha! Tipic celor de teapa lui și a presei de genul “ăla”. Pe “domnul” în cauză nu l-am văzut deloc implicat în comunitatea locală. DELOC! Cam cât de prost să fii?”

În hora insultelor a intrat și actrița Elena Popa, actriță în carul TAM, care va juca în piesa „Nu chiar 1918”: „Revoltator esti tu tanase si toti astia ca tine.v_o dat dumnezo internet sa afle toate lumea ce vint bate in creierii aia”.

Evident, nicio secundă managerul TAM, Anna Popa, nu a condamnat atacurile grobiane la adresa mea. În locul argumentelor și al explicațiilor, angajații TAM, plătiți din fonduri publice, s-au lansat într-un val de insulte și calomnii la adresa mea, pentru simplul fapt că mi-am permis să-mi exprim public opinia cu privire la un proiect al TAM, nici măcar cu privire la întreaga activitate a TAM.

Consider că atitudinea managerului TAM, Anna Popa, și a celorlalți actori implicați în acest val de calomnii la adresa mea îi face incompatibili cu activitatea într-o instituție de cultură a statului.

FOTO: Anna Popa, managerul TAM, romanianactors.com

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

14 Responses to INACCEPTABIL. Denunț public atacul grobian al soțului managerului Teatrului „Andrei Mureșanu” la adresa mea

 1. DanTanasaEunSarpe says:

  sper sa mori cat mar repede Danut :* nici romanii nu au nevoie de tine.

 2. oleg says:

  yo’s din Basarabia….cred ca asa “cozi de topor” mancurtizate nu sunt nici în Transnistria sau gagauzia
  …. mai buna sa închidă “teatrul ala de kolhoz

 3. Dan Tanasa says:

  Vă rog să păstrați un limbaj decent în comentarii.

 4. Marius Popa - “soțul directoarei” says:

  Îți zic și la tine pe blog, băiețel, că te aștept cu drag în comunitatea locală să pui umărul la treabă, dacă îți pasă așa tare! Dar tare mi-e că îți pasă fix o pulă! Din aia neaoșă, românească și ortodoxă. Ca tine am văzut valuri. Fix așa au trecut – ca valu’. Precum tăicuțul vostru, Vadim Tudor, care nu a construit un vârf de ac în țara asta, ci doar a distrus și urlat ca un descreierat. Și încă ceva, nu sunt plătit din bani publici, bă inteligentule! Verifică bine actele dacă tot le-ai cerut! Tot ceea ce am făcut pentru comunitate am făcut gratis și dezinteresat pentru că îmi pasă de mediul în care vreau să îmi cresc copiii? Ție de ce îți pasă, bă, “jurnalistule”? Bă, “profesionistule”, te mai întreb o dată: cu ce ai ajutat tu, bă, comunitatea din Sfântu Gheorghe? Nu vrei să te vezi față în față cu mine, bărbătește, și să mi te uiți în ochi, bă, dacule, când vorbești?

 5. the_name_is_k says:

  Eu zic că ar trebui dată urgent o lege prin care nici un ungur să nu mai aibă dreptul să critice un român.

 6. emil says:

  Actori romani ,doar cu numele ,sa joace ,în an centenar ,într-o piesa care parodiază Marea Unire ,e specific maghiarilor ,rușine sa le fie acelor actori care urca pe scena sa facă jocul iredentiștilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "INACCEPTABIL. Denunț public atacul grobian al soțului managerului Teatrului „Andrei Mureșanu” la adresa mea"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/inacceptabil-denunt-public-atacul-grobian-al-sotului-managerului-teatrului-andrei-muresanu-la-adresa-mea/