Instanța respinge A PATRA plângere penală formulată împotriva mea de Arus Zsolt

January 4, 2021 •justitie •Views: 222

Judecătoria Miercurea Ciuc a respins miercuri, 16 decembrie 2020, plângerea formulată de Arus Zsolt Istvan, membru al Partidului Civic Maghiar, împotriva Ordonanţei nr. 40/II/2/2019 din 19.11.2019 a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Târgu Mureş.

Citește și 6 plângeri la CNCD, 3 plângeri penale și o acțiune de desființare a asociației mele – inventarul la zi al acțiunilor cu care sunt terorizat de liderul CNS Arus Zsolt

Arus Zsolt Istvan, un lider al PCM care militează activ pentru separatism pe criterii etnice în așa-zisul ținut secuiesc și care a devenit obsedat de persoana mea, a formulat plângere în instanță împotriva deciziei de clasare a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Târgu Mureş într-un nou dosar penal în care Arus m-a reclamat, alături de Fundația Adevărul Harghitei și de Mihail Groza, pentru incitare la ură sau discriminare împotriva comunității maghiare din România.

Sentința Judecătoriei Miercurea Ciuc pe scurt (detalii aici): „Respinge plângerea formulată de petentul ÁRUS ZSOLT ISTVÁN, , împotriva Ordonanţei nr. 40/II/2/2019 din 19.11.2019 a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Târgu Mureş, prin care s-a respins ca inadmisibilă plângerea petentului împotriva ordonanţei de clasare din data de 01.11.2019, dispusă în dosarul nr.433/P/2019 al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Târgu Mureş. În baza art.275 alin.(2) C. proc. pen. obligă petentul la plata sumei de 100 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Respinge cererile formulate de petentul Árus Zsolt István privind acordarea cheltuielilor de judecată, respectiv scutirea de la plata cheltuielilor judiciare la care a fost obligat prin ordonanţa din data de 19.11.2019 a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Târgu Mureş. Definitivă. Pronunţată în cameră de consiliu, azi, 16.12.2020”.

Acesta este al patrulea dosar penal deschis împotriva mea în urma unei plângeri penale formulate de Arus Zsolt Istvan. Toate aceste dosare penale, care au rostul de a mă determina să nu mai acționez legal pentru respectarea legii și a Constituției, au fost clasate de procurori sau respinse de instanță (mai multe detalii aici).

FOTO: Arus Zsolt Istvan alături de Raduly Robert, fostul primar UDMR din Miercurea Ciuc, transindex.ro

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

10 Responses to Instanța respinge A PATRA plângere penală formulată împotriva mea de Arus Zsolt

 1. Valentin says:

  Sunt curios daca n-ar fi fost membru PCM sau UDMR , d-l in cauza ar fi facut asa ceva ? Sunt excese de zel de natura politica specifice celor 2 partide ! Oamenii maghiari simpli sunt la fel de saraci ca si omanii si sa nu uitam ca jud. Covasna , de ex. , e la coada clasamentului privind participatia la PIB-ul tarii , la fel ca si jud. Vaslui !

 2. Naționalistul says:

  Acest individ care va tot face plângeri penale trebuie dat în judecată și să răspundă penal pentru toate aceste denunțuri calomnioase. De asemenea, el trebuie să răspundă penal pentru propaganda pentru autonomia “Ținutului Secuiesc”.

 3. Misu says:

  Domnule Dan Tanasa,
  Va urmaresc de mai mult timp si va felicit pentru toate demersurile efectuate pana in prezent! Am vazut ca ati sesizat si faptul ca, site-ul Filarmonicii din Targu Mures era numai in limba maghiara si dupa ce ati sesizat Dvs autoritatile, au pus site-ul si in limba romana. Am multi prieteni romani de etnie maghiara, care vorbesc foarte bine limba romana, sunt oameni educati, unii din ei reprezinta Romania si interesele ei la cel mai inalt nivel si o fac foarte bine. Din pacate, sunt si scursuri ale societatii, cum este acest Arus Zsolt Istvan, membru al Partidului Civic Maghiar, impreuna cu anumiri lideri ai UDMR-ului, care pentru a iesi in fata si a fi promovati, dupa ce nu au facut absolut nimic pentru populatie si au facut totul numai pentru binele lor personal, arunca cu dejectii in cei care ii descopera si le arata adevarata fata. Va rog sa nu va descurajati si sa luptati in continuare!

 4. Istvan says:

  Poti sa mai transpiri dupa atata efort pentru patrie?
  Intreb si io

 5. Istvan says:

  Breaking news CA de obicei

 6. Szabi says:

  Oprestete cu minciuni. El nu militeaza pentru separatism. Se vede ca tu militezi pentru ura dintre maghiari si romani

  • Mario says:

   Nu militeaza ptr ura are dreptate ce spune ce cauta cuvinte in limba maghiara pe institutii romanesti tu ai vazut vreo inscriptie in ungaria pe vreo cladire in romaneste asta este romania si vreti nu vreti pe buletine scrie romania adica sinteti romani vreti sa fiti unguri mutati—-va in ungaria !!

   • Kéri Gáspár says:

    In Ungaria in localitatiile unde traiesc romani pe institutiile sunt inscriptii in doua limbi si este arborat drapelul românesc. Ceea ce priveste plecarea maghiarilor din Transilvania asteptam sa pleci prima data dt. In buletinele noastre este scris Romania, suntem cetateni romani de nationalitate maghiara.

    • Naționalistul says:

     În Ungaria, românii au “Ținut Românesc”? Au partid în Parlamentul Ungariei (așa cum e UDMR în România)? Când existau daci in Transilvania, strămoșii voștri nici măcar nu veniseră in zona Ungariei de astăzi din Mongolia.

     Propaganda pentru autonomia Ținutului Secuiesc reprezintă o amenințare la adresa Securității Naționale și cei care fac propagandă trebuie arestați sau expulzați din țară.

     Domnule Dan Tănasă, există un proiect de lege din anul 2018 cu privire la combaterea antiromanismului, când va fi votat?

 7. Gerula says:

  Nu e de comentat, e de reținut insistența de a atinge ținta.
  Primiți în România și după secole tot asa ne tratează, deși noi suntem toleranți.
  Din nefericire pentru dânșii încă mai sunt români care sunt români.
  Spor în toate.
  Pace tuturor, dacă înțeleg dânșii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Instanța respinge A PATRA plângere penală formulată împotriva mea de Arus Zsolt"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/instanta-respinge-a-patra-plangere-penala-formulata-impotriva-mea-de-arus-zsolt/