Ioan Vasu, primarul comunei Râciu timp de 25 de ani, susține candidații AUR la alegerile parlamentare din 6 decembrie

November 27, 2020 •politic •Views: 146

Lovitură dată de echipa AUR Mureș. Ioan Vasu, primarul comunei Râciu timp de 25 de ani, susține candidații Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Citește și EXCLUSIV. Florian Colceag, antrenorul de genii, candidează la alegerile parlamentare pe lista AUR în județul Buzău

În plină campanie electorală noua formațiune politică Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) câștigă o susținere importantă la nivelul județului Mureș. Susținerea vine tocmai din partea unuia dintre cei mai experimentați și apreciați primari din județ, cel care a condus comuna Râciu timp de 25 de ani, Ioan Vasu.

Deși aparent poate fi considerată neașteptată decizia fostului primar, este de notorietate spiritul justițiar al acestuia, precum și faptul că este o persoană profund atașată valorilor naționale.

Fostul edil al comunei Râciu a decis să susțină cu toate forțele echipa AUR, fiind convins că această formațiune cu oameni tineri și patrioți este soluția de care românii au nevoie în Parlament.

„Am acționat întotdeauna în spiritul valorilor naționale românești și mă bucur să văd în echipa AUR tineri atașați idealurilor naționale. Mă revoltă multiplele trădări la care se dedau actualele partide politice și lipsa verticalității liderilor acestor partide. Voi fi alături de Dan Tanasă, candidatul AUR Mureș la Camera Deputaților, sprijinit de președintele organizației Răzvan Biro”.

FOTO: Ioan Vasu alături de Dan Tanasă și Răzvan Biro, liderul AUR Mureș.

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

5 Responses to Ioan Vasu, primarul comunei Râciu timp de 25 de ani, susține candidații AUR la alegerile parlamentare din 6 decembrie

  1. În max. 4 ani aș dori să accedem la guverbare!!!

  2. Anonymus says:

    Ce lovitura! Cred ca cei de la PNL Mures nu mai pot dormi

  3. Kermit Von Klausenberg says:

    SUCCES !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Ioan Vasu, primarul comunei Râciu timp de 25 de ani, susține candidații AUR la alegerile parlamentare din 6 decembrie"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/ioan-vasu-primarul-comunei-raciu-timp-de-25-de-ani-sustine-candidatii-aur-la-alegerile-parlamentare-din-6-decembrie/