MAI, de partea primarului UDMR din Sfântu Gheorghe în procesul rearborării drapelului României

February 6, 2019 • Ministerul Afacerilor Interne • Views: 1094

Ministerul Afacerilor Interne (MAI), condus de Carmen Dan, refuză să se implice în procesul prin care Asociația Civică pentru Demnitate în Europa (ADEC) încearcă să rearboreze drapelul României pe turla Primăriei Sfântu Gheorghe, acolo unde a stat arborat timp de 20 de ani și de unde a fost îndepărtat în mod abuziv de primarul UDMR.

Vezi și ADEC solicită MAI și MApN să rearboreze drapelul național pe turla Primăriei Sfântu Gheorghe

Urmare unui apel public pe care l-am lansat în luna ianuarie a.c. MAI mi-a comunicat oficial, printr-o adresă, că nu va interveni în procesul prin care ADEC, asociația pe care o conduc, încearcă să rearboreze drapelul României pe turla Primăriei Sfântu Gheorghe, acolo unde a stat arborat timp de 20 de ani și de unde a fost îndepărtat de primarul UDMR.

Niște funcționari din MAI, care stau comozi în scaunele lor din București, nu se vor sinchisi să facă ceva concret pentru drapelul României înlăturat în mod abuziv de un primar UDMR de pe o primărie din România. Astfel, MAI se poziționează în acest proces de partea primarului UDMR, Antal Arpad.

FOTO: Carmen Dan, Liviu Dragnea, digi24.ro

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , , ,

6 Responses to MAI, de partea primarului UDMR din Sfântu Gheorghe în procesul rearborării drapelului României

 1. Dan says:

  MUIE – Universul si prostia umana n-au limite! De univers nu sunt chiar sigur! (Einstein)

 2. emil says:

  Ne implicarea organelor ,Statului Român ,în chestiuni ce implică respectarea legilor în instituțiile statului ,e trădarea.

  • Dan Tanasa says:

   Trădare, slugărnicie, ticăloșie! De parcă le-am cerut să intervină într-un proces care mă privește personal, nu un proces care privește un simbol național.

   • ENuEEMuie says:

    Hehe, gratulatii, uratule! E hilar, vazand cum te-n-fierbinti cand un semianaalfabet (emil) care habar n-are de ortografia si gramatica limbii romana, dar e rroman verde sadea, iti da apa la moara prin afirmatiile lui primitive. Asa “maestru”, asa “discipol”. 🙂 Laba trista.

    • emil says:

     Daca scriam “neimplicarea” mai comentai in acest stil de badran? Nu esti cu nimic mai prejos de barbarii din care va trageti voi ,maghiarii.

   • István says:

    Tu vorbesti securistule?iei bani grosi si protectie de la MAI ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend