Mediafax: Percheziţii în judeţele Bacău şi Harghita, în dosarul privind acoperirea crucilor din Cimitirul Valea Uzului

May 23, 2019 •justitie •Views: 1647

Poliţiştii fac, joi, percheziţii în judeţele Bacău şi Harghita în dosarul deschis în urma acoperirii crucilor eroilor români din Cimitirul Internaţional Valea Uzului cu saci negri din plastic, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Vezi și PROVOCARE INACCEPTABILĂ. Crucile eroilor români din cimitirul Valea Uzului, acoperite cu saci de gunoi de un grup de inițiativă maghiar

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Cătălina Creţu, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că percheziţiile se desfăşoară pe raza judeţului Bacău.

„Poliţiştii de la IPJ Bacău efectuează joi percheziţii în judeţ legătură cu Cimitirul Internaţional de la Valea Uzului, sunt activităţi din cadrul anchetei”, a spus Creţu.

Surse judiciare au declarat corespondentului MEDIAFAX că percheziţii similare au loc şi în judeţul Harghita, fiind vizate persoanele care au acoperit cu saci negri de plastic crucile eroilor români din Cimitirul Internaţional Valea Uzului.

Integral pe Mediafax

FOTO: Crucile profanate din Cimitirul Valea Uzului, foter.ro

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

2 Responses to Mediafax: Percheziţii în judeţele Bacău şi Harghita, în dosarul privind acoperirea crucilor din Cimitirul Valea Uzului

  1. Ioan Gaitan says:

    Este inadmisibil așa ceva… Eroii se cinstesc indiferent de naționalitate, mai ales eroii români fiind în România! Datorită sacrificiului lor trăim noi astăzi liberi în țara noastră… Orice cetățean de orice etnie care trăiește în această țară România, are datoria și obligația să respecte simbolurile naționale, obiceiurile, tradițiile, limba, portul etc..,în două cuvinte să respecte România și neamul românesc cu toate ale lor!!! Iar cine nu respectă toate acestea și mai și profaneaza mormintele eroilor, ăștia se pot numii criminali, nu merită să trăiască în această țară, trebuie urgent anulată cetățenia română și escortati afară din țară, cu interdicție de a mai intră vreodată!!!

    • COSTEL says:

      Atata timp cat autoritatile statului nu-si fac datoria, UDMR-ul prin membrii sai nu respecta nimic in aceasta tara , calca in picioare institutiile statului, isi bat joc ticolor, de simbolurile nationale, santajeaza, joaca la doua capete, profaneaza mormintele sfinte ale eroilor, isi bat joc de tara care i-a adoptat nu se pot numi decat criminali si ca atare autoritatile trebuie sa pedepseasca darstic acesti indivizi, sa evitam pe viitor asemenea probleme grave.Sa dam dovada ca suntem un stat puternic, unde domneste legea si ordinea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Mediafax: Percheziţii în judeţele Bacău şi Harghita, în dosarul privind acoperirea crucilor din Cimitirul Valea Uzului"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/mediafax-perchezitii-in-judetele-bacau-si-harghita-in-dosarul-privind-acoperirea-crucilor-din-cimitirul-valea-uzului/