Ministrul Dezvoltării, liberalul Ion Ștefan, comportament de mitocan: „Întreab-o pe maică-ta, mă!”

August 10, 2020 •noaptea minții •Views: 141

Ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan, a fost protagonistul unui incident, în weekend, când Liderul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a mers la casa acestuia, din Focșani, pentru a cere permisiunea să o filmeze, transmit Știrile Pro TV.

Vezi și EXCLUSIV. NOAPTEA MINȚII. Președintele PNL al CJ Brașov și-a angajat avocat ca să apere o inscripție în limba maghiară care încalcă limba oficială de stat

Ion Ștefan: Întreab-o pe maică-ta, mă?

Ajuns la reședința din Focșani a lui Ion Ștefan, George Simion a avut un schimb de replici jignitoare chiar cu ministrul Dezvoltării.

Iată dialogul dintre cei doi:

George Simion: Vă supără dacă ne arătați și nouă casa? Toată lumea are impresia că este o casă foarte mare. Care este situația cu proiectul acesta?
Ion ȘtefanÎntreab-o pe maică-ta, mă!
George Simion: S-o-ntreb pe mama?
Ion Ștefan: Da, mă-ta poate știe ceva ea!
George SimionMă-ta? Așa vorbește un ministru al Guvernului României?
Ion Ștefan: Da, așa vorbește, care e problema? Sunt la mine în curte și fac ce vreau.
George Simion: Faceți ce vreți…. Dar cu casa asta de ce nu ați luat autorizație cum trebuie, de ce nu ați plătit impozit pe ea?

În octombrie 2019, Ion Ștefan, care era atunci ministru propus în Guvernul lui Ludovic Orban, a fost acuzat de primăria Focşani că nu și-a achitat datoriile pentru casa de 910 metri pătraţi pe care o deţine.

”Pus în faţa evidenţelor, «deputatul Grindă» a recunoscut cu jumătate de gură că a încălcat legea aproape 20 ani şi a păgubit bugetul local al Municipiului Focşani cu peste jumătate de miliard de lei vechi. (…) În aceste condiţii, solicităm în mod public domnului «deputat Grindă» să intre în legalitate şi să îşi achite în regim de urgenţă datoriile, aşa cum fac zeci de mii de focşăneni”, se arăta în comunicatul Primăriei Focşani, care face aluzia la argumentul lui Ştefan conform căruia a fost nevoit să mai construiască un etaj la casă din cauza unei erori de construcţie, respectiv o grindă prea lungă.

FOTO: www.digifm.ro

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Tags: ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

4 Responses to Ministrul Dezvoltării, liberalul Ion Ștefan, comportament de mitocan: „Întreab-o pe maică-ta, mă!”

 1. Asterix says:

  Un Incult! Cum poate fi altfel caracterizat un politician post lovitura de stat ’89? TRADATORII SI IDIOTII cu suportul Securitatii au ramas la fraie, dar vor fugii care pe unde vor apuca cand potopul ;peste ai va da…

 2. SI CE DACA says:

  Daca ar fi numai el asa !? dar cei asociati cu el cum or fi.

 3. George says:

  Acest ministru din guvernul liberal Ludovic Orbán are un comportament de derbedeu politic și afara pentru ce s făcut imbecilul asta , in secunda a Doua își dădea DEMISIA. La noi in România sunt înscăunați in funcția de ministru care înseamnă sa servești , are o atitudine de vagabond și ne întrebam cum de a putut premierul Orbán s pună incaceasta demnitate publica pe acest nenorocit de individ.!!!
  Guvernul liberal chiar este format din analfabeți politici și mitocani la greu.!!!!
  Alegerile viitoare o sa-i pună pe fuga de furia romanilor.!

  • Nastace Ionel says:

   In alte conditii acel imobil era demult Demolat..de ce nu sau luat masuri? de ce la lasat neexectat atita timp..Cine la acoperit at trebui sa PLATEASCA DOBINDA aferenta banilor pe care acest ministru de carton trebuie sai plateasca integral ..si trecerea in legalitate cu acea casuta pe care nimeni din PRIMARIE nu a vazut cum Creste fara a avea actele necesare..si acei SLUGOI care au inchis ochi .Destituiti din functii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Ministrul Dezvoltării, liberalul Ion Ștefan, comportament de mitocan: „Întreab-o pe maică-ta, mă!”"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/ministrul-dezvoltarii-liberalul-ion-stefan-comportament-de-mitocan-intreab-o-pe-maica-ta-ma/