Ministrul Mircea Dușa, INCAPABIL să arboreze drapelul României pe Primăria Sfântu Gheorghe

September 8, 2015 •Sfantu Gheorghe •Views: 3531

Veteranii de război au fost împiedicați azi să arboreze drapelul României pe turla Primăriei Sfântu Gheorghe. Veteranii vroiau să rearboreze drapelul României în semn de respect pentru jertfa celor care au luptat pentru eliberarea orașului, așa cum s-a întâmplat în urmă cu 71 de ani atunci când orașul a fost eliberat de sub ocupația trupelor ungare.

Vezi și TRĂDĂTOR DE ȚARĂ? Steagul secuiesc flutură liniștit în județul ministrului Apărării, Mircea Dușa FOTO/DOCUMENT

Întreaga vinovăție pentru acestă sfidare fără precedent a UDMR la adresa simbolurilor naționale revine ministrului Apărării Naționale, Mircea Dușa. Deși existau informații încă de acum patru zile cu privire la faptul că primarul UDMR din Sfântu Gheorghe, ultra-șovinul Antal Arpad Andras, nu va permite arborare drapelului național pe turla Primăriei Sfântu Gheorghe, ministrul Mircea Dușa nu a făcut absolut nimic pentru a evita această profanare a unui simbol național și a memoriei ostașilor români care și-au dat viața pe câmpul de luptă pentru ca Ardealul de Nord să revină la Patria Mamă.

Asta în condițiile în care Mircea Dușa este prezentat ca fiind expertul Guvernului Victor Ponta pe probleme de ”UDMR și comunitatea maghiară”.

Abia azi, după ce incidentul a avut loc, Dușa a avut o reacție ridicolă în care nu a condamnat în niciun fel gestul primarului UDMR. Ticăloșie? Trădare națională? Slugărnicie? Toate la un loc? De ce a permis ministrul Mircea Dușa o astfel de bătaie de joc la adresa unui simbol național? De ce a permis ministul Gabriel Oprea ca un simbol național și memoria celor care au murit pentru eliberarea Ardealului de Nord să fie profanate?

FOTO: Mircea Dușa, evz.ro

Tags: , , , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

2 Responses to Ministrul Mircea Dușa, INCAPABIL să arboreze drapelul României pe Primăria Sfântu Gheorghe

  1. io says:

    ce sanse ar fi sa-l dam in judecata pe primarul nesimtit ptr ca protejeaza simbolurile hortiste prin interzicerea arborarii Drapelului Eliberator?

  2. bogdan bobolea says:

    Majoritatea parlamentarilor se dau rotunzi si patrioti. De fapt sunt toti rotunzi la burta si patri-hoti. Niste tradatori. Degeaba ne revoltam daca majoritatea populatiei nu ia atitudine. Ar trebui sa ii scriem lui Dusa emailuri de protest, macar ca ii vom umple casuta de mail. Tot cu sictir ne vor trata, caci ne considera doar niste iobagi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend

Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Ministrul Mircea Dușa, INCAPABIL să arboreze drapelul României pe Primăria Sfântu Gheorghe"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/ministrul-mircea-dusa-incapabil-sa-arboreze-drapelul-romaniei-pe-primaria-sfantu-gheorghe/